930 x122 grota rece

Alina Gorghiu

Gorghiu, despre pensia prim-ministrului: ”Nu Ciucă şi-a scris fluturaşul, asta este legea„

Alina Gorghiu, preşedintele interimar al Senatului și liderul PNL Argeș, a declarat miercuri, într-o emisiune televizată, că pensia de 18.000 de lei a premierului Nicolae Ciucă, care este totodată și președintele său de partid, este mică.

Citiți și: Veste teribilă pentru pensionari! Întârzie plățile

Aceasta a afirmat, potrivit news.ro, că doar raportat la pensia unui român normal, pensia premierului poate fi considerată mare.

Dacă ne gândim că a fost şeful statului major, că a fost în teatrele de operaţii, şi gloanţele treceau la propriu pe lângă urechile domniei sale, este o pensie mică.

Citiți și: Pensiile românilor sunt în pericol! Acțiune fără precedent

Nu Ciucă şi-a scris fluturaşul pe pensie, asta este legea, legile succesive pe care Parlamentul le-a votat.”, a declarat Alina Gorghiu.

Șefa Senatului a mai transmis că legea pensiilor speciale va trece în această sesiune parlamentară.

De asemenea, ea a mai menționat că în opinia sa, pensiile militarilor nu sunt pensii speciale, potrivit sursei citate.

Sursă: news.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

4 comentarii

  • Arw spune:

    Haha. Asta il confunda pe tolomacul asta birocrat si mincinos cu Rambo. Si sa zicem ca ii trecea gloantele pe la ureche.. Romania nu este in raboi. Sa ii pensie de la aia pt care a “luptat”

  • Gioni deep spune:

    Pare rău de tovarășul prim ministru dar nu își merită banii,un prim ministru care nu știe că în țara lui se produce MOTORINĂ,este bou cu diplomă nu premier

  • Coco spune:

    Nu mai poți trai de hoți…exploatează la maxim.

  • andrei spune:

    O lege proasta data de specimene ca voi.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3