NOR CURIER 930X122

Alina Gorghiu

Gorghiu lovește: Bani și libere pentru angajații Senatului care fac voluntariat pentru refugiați

Propunere comică a lui Gorghiu: Bani și libere pentru angajații Senatului care fac voluntariat pentru refugiați.

Citiți și: „Este dictatură internă la PNL Argeș! Dacă nu ești nepotul cuiva, ești linșat!”

Traducere: ce înseamnă „voluntar”, conform dex:

– Care acționează de bunăvoie, din proprie inițiativă, nesilit de nimeni, în mod conștient; (despre acțiuni) care se face de bunăvoie, fără constrângere. ◊ Act voluntar = acțiune săvârșită de cineva în mod conștient, voit.

Președintele interimar al PNL Argeș, senatoarea Alina Gorghiu (foto), care este în același timp și vicepreşedintele Senatului, a propus acordarea a maximum cinci zile libere plătite pe lună angajaţilor acestui for legislativ pentru a se implica în activităţi de voluntariat în beneficiul refugiaţilor ucraineni.

Citiți și: Mai multe zile libere pentru angajați. Săptămâna de lucru mai scurtă

Această măsură va contribui la creşterea imaginii instituţiei și reprezintă totodată o dovadă a solidarităţii, mai precizează senatoarea.

Senatul României să vină în sprijinul autorităţilor, în această perioadă de criză umanitară, prin oferirea de zile libere angajaţilor care doresc să se implice în activităţile de voluntariat dedicate asistenţei şi preluării refugiaţilor. Angajaţii Senatului care vor desfăşura activităţi de voluntariat vor putea beneficia de maxim 5 zile libere plătite pe lună, pe perioada crizei umanitare generate de atacurile militare din Ucraina.

Zilele libere vor fi acordate în baza unui document doveditor al activităţii de voluntariat desfăşurate (va fi decis în urma consultărilor cu autorităţile locale)”, se arată în memorandumul intern semnat de Alina Gorghiu potrivit News.ro

Propunerea PNL a fost aprobată luni cu unanimitate de voturi de Biroul Permanent al Senatului.

Așadar, doamna senator dorește acțiuni voluntare pe banii, cum s-ar spune, plătiți de contribuabili, adică de noi toți!

Să tot fii senator!

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

  • Marius Farmazon spune:

    Felicitări stimată doamnă senator, ca rod al neobositei preocupări de a vă sacrifica în interesul aleșilor (și nu numai), ați reușit într-un final să inventați un nou concept, VOLUNTARIATUL PLĂTIT, supremul sacrificiu al tagmei pe pe care cu justificată mândrie o reprezentați! Nu vă opriți, sunt convins că puteți mai mult, avem nevoie de altruismul tuturor celor 466 de parlamentari! Puteți considera postarea ca un pamflet (sau nu)!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90