New Profesional Consult 930 x 122

grota rece

Grota Rece – Un nou restaurant de TOP, în Centrul Piteștiului!

Grota Rece – Un nou restaurant de TOP, în Centrul Piteștiului!

Citiți și: Piteștiul „fierbe”! Restaurantul „vedetă”, anunțul care dă „fiori” despre Argeș Mall

Gurmanzii ce doresc să-și răsfețe papilele gustative sunt așteptați la cea de-a doua locație a restaurantului Grota Rece.

Situată pe strada Teilor nr. 2, mai sus de Muzeul Județean Argeș, locația elegantă este deja recunoscută ca fiind o adevărată bijuterie gastronomică.

Citiți și: Restaurantul splendid din Trivale care a fost luat cu asalt de clienți

O oază de rafinament și gust

Încă de la intrare, Grota Rece promite o evadare din agitația cotidiană, oferind vizitatorilor un cadru primitor și sofisticat.

Unul dintre cele mai apreciate avantaje ale localului este parcarea proprie, care elimină orice stres legat de găsirea unui loc de parcare.

Meniu care răsfață simțurile

Odată ce pășești înăuntru, ești întâmpinat de un meniu variat, cu accent pe calitate și prospețime, care promite să satisfacă chiar și cele mai rafinate gusturi.

Delicatele paste cu creveți, chicken tikka cu sos verde plin de exotism, pizza ,,cea mai tare din oraș” și salatele bogate în vitamine și fibre sunt doar câteva dintre deliciile pe care Grota Rece le oferă.

Mai mult decât un restaurant, un refugiu

Grota Rece nu este doar un restaurant, ci și un loc de refugiu pentru cei în căutarea unui moment de relaxare și bucurie.

 

Fie că dorești să te delectezi cu o cafea perfectă sau să te relaxezi într-o atmosferă caldă, acesta este locul ideal pentru a crea amintiri frumoase alături de cei dragi.

Grota Rece – O aventură gastronomică de Top!

Personalul restaurantului Grota Rece este determinat să ofere clienților, experiențe culinare de neuitat.

Fie că este vorba de o cină romantică, un prânz de afaceri sau o ieșire relaxantă cu prietenii.

Fiecare vizită la Grota Rece se transformă într-o experiență culinară memorabilă.

Rezervări și informații

Pentru a vă asigura că aveți parte de această experiență culinară extraordinară, vă recomandăm să faceți rezervări la numărul 0758 867 390.

Nu ratați ocazia de a explora Grota Rece, noua atracție culinară din Pitești, care redefinește arta bucătăriei și plăcerea gustului!

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90