Donaris 930 x 122

gunoaie aruncate

Gunoaiele zac pe marginea drumului într-o comună din Argeș

Gunoaie aruncate la voia întâmplării și mizerie, un peisaj dezolant întâlnit din ce în ce mai des. O astfel de imagine a nepăsării vedem și în comuna argeșeană Drăganu.

Citiți și: Amenzi pentru cei care stau la bloc!

Mai exact, la 300 de metri de la intrarea în satul Bascovel, din comuna Drăganu, gunoaiele menajere zac pe marginea drumului.

Un cititor ePitești ne-a contactat pe numărul de whatsapp al redacției – 0774 587 441, pentru a ne prezenta situația, în speranța că odată făcut public subiectul, autoritățile locale se vor sesiza și vor lua măsuri.

Acesta susține faptul că, gunoaiele nu zac de ieri de azi pe marginea șoselei, ci de ani buni.

Bărbatul a postat fotografiile cu locul împânzit de deșeuri și pe un grup de Facebook destinat comunei, în care sunt înscrise și persoane din administrație, tocmai pentru ca cineva să reacționeze.

„Ca un simplu cetățean, plătitor de taxe și impozite aștept feedback din partea autorităților locale”, este mesajul argeșeanului postat în dreptul fotografiilor.

Postarea acestuia a strâns zeci de reacții. Mai mulți oameni din localitate i-au dat dreptate și totodată au subliniat faptul că problema gunoaielor este o problemă majoră cu care se confruntă această comună.

Vă reamintim și dvs. că ne puteți trimite informații sau imagini care pot deveni o știre pe pagina de facebook ePitesti.ro, la adresa de e-mail redactia@epitesti.ro și pe WhatsApp la numărul de telefon 0774 587 441.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

4 comentarii

  • Ioana spune:

    Ce păcat!
    Avem un județ asa de frumos!

  • Cris spune:

    Da,pai primarii sunt degeaba ,ca și Poliția și Preotul din sat (șleahta care trăieste bine pe spatele proștilor).Și ca șleahta sa fie mai mare,o grămadă de asistați sau handicapați cu un deget lipsa sunt scutiți de dări dar nu-s măcar în stare să adune niste resturi.La fel cum Poliția nu e in stare sa prindă sau amendeze NICIODATA pe nimeni !Pai nu sunt ei prieteni cu toată lumea ?(cu consilierii ,cu poștașii,cu ăla de fura lemnele,cu ăla de vinde porci fără autorizații de nici un fel,etc,etc) .Nu se lasă mai prejos nimeni până nu va arata tara asta mai rău ca VC-ul din fundul curții lor….Zici Romania și-ti vine sa vomiti când știi cine o locuiește și când vezi cum a ajuns sa arate !!

  • Ion spune:

    Exprimarea ” într-o comună” este incorectă pentru că e vorba de TOATE!

  • gica spune:

    Asa intilniti in toate satele

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3