930 x122 grota rece

Mihai Georgescu

Gusturi de lux în activități rurale: Primar cu geacă de mii de lei la tăiatul porcului

Gusturi de lux în activități rurale: Primar cu geacă de mii de lei la tăiatul porcului

Citiți și: Argeș: Primarul acuzat de favoruri sexuale a venit cu soția de mână în fața instanței

Eveniment caritabil astăzi,  ,,Ignatul la Golești”, organizat de Consiliul Județean Argeș în parteneriat cu Asociația Comunelor din România, filiala Argeș.

Acest eveniment a adus un val de generozitate în comunitate.

Cu peste 1560 de kilograme de carne de porc donate centrelor din structura DGASPC Argeș, evenimentul a evidențiat spiritul de dăruire din județ.

Accident în Pitești! Femeie gravidă în pericol

Muzeul Golești a contribuit la prepararea produselor tradiționale.

Atmosfera a fost completată de orchestra Doina Argeșului și reprezentanți ai Școlii Populare de Arte și Meserii Pitești.

Participarea a inclus și numeroși primari și viceprimari din Argeș, majoritatea de la PSD, demonstrând o uniune puternică între aceștia.

Un moment interesant al evenimentului a fost surprins în imaginile apărute pe paginile oficiale ale CJ Argeș și ale președintelui Mînzînă.

Primarul localității Călinești – Argeș, Mihai Georgescu, a fost surprins ajutând la tranșarea unui porc, îmbrăcat într-o geacă Moncler – simbol al luxului și opulenței.

Cunoscătorii știu că o asemenea geacă costă câteva mii de lei bune.

Nu ne gândim că ar fi fake și că domnul primar de la Călinești ar purta o geacă contrafăcută.

Suntem convinși că este 100% reală. Ne bucurăm, totodată, că un primar de comună își permite asemenea ținute vestimentare.

Îl felicităm pe această cale pe domnul primar pentru gusturile sale în a-și alege hainele, și, mai ales, pentru faptul că la o asemenea întâlnire a ales să poarte o geacă Moncler.

ALINA GORGHIU, fanul mărcii Moncler

Vă reamintim că și Alina Gorghiu, președintele PNL Argeș și ministrul actual al Justiției a fost surprinsă îmbrăcată într-o asemenea ținută.

Toate detaliile cât și subiectul pe larg, AICI – Alina Gorghiu, îmbrăcată cu geacă de 1500 € la o întâlnire cu primarii din Argeș

Nu putem decât să concluzionăm că avem politicieni cu dare de mână, cu gusturi rafinate în ale modei!

Gusturi de lux în activități rurale: Primar cu geacă de mii de lei la tăiatul porcului

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

2 comentarii

  • Mihai spune:

    Stați liniștiți ca sunt niște analfabeti care sunt păcăliți de niște samsari de haine cu niște naspeturi din Turcia. Ăștia nu au intrat într-un magazin de lux în viața lor. Nu vede-ti ce blugi iziniti de 50 lei are și geaca Moncler. În România când vine iarna 80% din femei au geaca Moncler și vânzătoarele la Penny au,asta e educați care o dau copiilor ,opulenta’. Când vb de Primari de comună vb de niște analfabeti puși politic se vede pe fața lor

  • Pitestean spune:

    Acum,si porcul, merita un pic respect,geaca este originala,posesorul este fake.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90