930 x122 grota rece

cnas

Haos în sănătate! Consultații cu plată la medicii de familie, de la 1 februarie

Haos în sănătate! Consultații cu plată la medicii de familie, de la 1 februarie

Citiți și: Anunțul zilei pentru milioane de români!

Situație fără precedent în sistemul de sănătate!

Medicii de familie și specialiștii din ambulatoriu amenință că vor oferi consultații doar contra cost.

Citiți și: Angajări la stat! Salariu în mână de 22.000 de lei!

Acest lucru se va întâmpla începând cu 1 februarie, dacă nu vor fi mărite tarifele decontate de Casa Națională de Asigurări de Sănătate.

În contextul reducerii tarifului pentru consultațiile specialiștilor de la 30 de lei la mai puțin de 20 de lei, atât medicii de familie, cât și cei din ambulatoriile de specialitate au exprimat nemulțumirea față de condițiile de finanțare.

Haos în sănătate! Consultații cu plată la medicii de familie, de la 1 februarie

Drept consecință, aceștia au anunțat că nu vor mai încheia acte adiționale cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS), scrie playtech.ro.

Astfel, consultațiile și serviciile medicale ar putea fi plătite de pacienți.

Așadar, dacă ajungeți de luna viitoare într-un cabinet al unui medic de familie, ați putea să plătiți cel puțin 40 de lei pentru o consultație, o rețetă sau o trimitere.

Într-un ambulatoriu de specialitate, veți plăti cel puțin 50 de lei pentru o consultație.

Însă prețul consultației va depinde de specialist, precizeză Antena3 CNN.

Foto: Arhivă/Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

2 comentarii

  • Bunau Georgeta spune:

    atunci nu mai plătim asigurările de sănătate,iar la fiecare consult, rețetă sau alt serviciu pe care îl plătim , casa de asigurări ar trebui luată cu asalt sa mergem cu chitanțele sa nu le deconteze noua contribuabililor

  • Razvan C spune:

    Nu vreau sa mai platesc asigurari de sanatate . De ce nu discutam de calitatea serviciilor pe care le ofera medicii de familie ? Cand am nevoie de o reteta pentru copii , nu primesc reteta compensata , nu sunt fonduri . Daca ne imbolnavim dupa ora 17 , nu mai gasim medic la cabinet . Pentru ce protesteaza ? Sa inchida si sa plece , oricum nu ne bazam pe ei !

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90