930 x122 grota rece

Bd Nicolae Bălcescu

Haos: Șofer rupt de beat și fără permis prins în cel mai aglomerat cartier din Pitești

Haos: Șofer rupt de beat și fără permis prins în cel mai aglomerat cartier din Pitești

Citiți și: Pitești. Puștiul care a făcut praf BMW-ul Poliției era la curse pe stradă!

În noaptea de 20 spre 21 septembrie, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 49 de ani din Pitești, care conducea un autoturism pe bulevardul Nicolae Bălcescu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Testarea cu aparatul etilotest a indicat o concentrație de alcool pur în aerul expirat de peste 0,40 mg/l.

Citiți și: Pitești. El este puștiul care a făcut zob un BMW al Poliției. Ce a făcut înainte de accident

Bărbatul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice și stabilirea alcoolemiei.

De asemenea, verificările în bazele de date ale Poliției Române au relevat faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.

În consecință, s-au întocmit documentele necesare pentru infracțiunile de conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului.

Cercetările continuă pentru determinarea valorii alcoolemiei în sânge prin analize de laborator, în vederea stabilirii răspunderii penale.

Astfel de incidente subliniază necesitatea respectării stricte a legislației rutiere și a conștientizării riscurilor asociate consumului de alcool la volan.

Respectarea regulilor de circulație este esențială pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Iată ce transmite Poliția Argeș cu privire la acest aspect: 

În noaptea de 20 spre 21 septembrie a.c., în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au depistat un bărbat de 49 de ani, din Pitești, care conducea un autoturism, pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest, au rezultat indicii cu privire la consumul de alcool, valoarea rezultată fiind peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, din verificările efectuate în bazele de date ale Poliției Române a rezultat că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat.

În cauză au fost întocmite documente procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără drept și conducere sub influența alcoolului, iar cercetătile sunt continuate, pentru stabilirea condițiilor necesare pentru răspunderea penală, în privința valorii alcoomiei în sânge, prin analize de laborator.

Haos: Șofer rupt de beat și fără permis prins în cel mai aglomerat cartier din Pitești

Sursa: IPJ Argeș

Foto: Descriptiv/arhivă

Puteți comenta acest articol pe pagina de Facebook, AICI

555×222  MAIA
570×90 MAIA