EcoMoto 930×122

hoațe

Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Update, 14 aprilie, 17:30: Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Citiți și: Situație neplăcută în Pitești. Acești oameni trebuie să știe

În ziua de 12 aprilie a.c., în jurul orei 18:30, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați de către Dispeceratul Poliției Locale Pitești despre faptul că pe bld. Nicolae Bălcescu din Pitești, un bărbat a sesizat verbal că trei femei i-ar fi sustras portofelul cu o sumă de bani și telefonul mobil.

Iar două dintre femei ar fi fost depistate.

Citiți și: Exclusiv: Zara și-a făcut bagajele! Centrul Piteștiului rămâne mai pustiu

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Secției 2 Poliție Pitești, din primele verificări rezultând că un bărbat, de 62 de ani, ar fi fost abordat de trei femei.

După ce i-au solicitat o sumă de bani, i-ar fi sustras portofelul ce conținea documente și o sumă de bani, de aproximativ 1.500 de lei.

Precum și un telefon mobil, prin exercitarea de acte de violență.

Anunț fantastic despre Autostradă! Se deschide!

Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primit pedeapsa

Totodată, în zona respectivă a fost descoperit și portofelul persoanei vătămate, fără suma de bani.

Ca urmare a aspectelor preliminare, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

Cercetările au fost preluate de polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Persoana vătămată, precum și cele două femei identificate, de 25 de ani, din Pitești și de 44 de ani, din Bascov, au fost conduse la sediul poliției, pentru cercetări.

Din nou cutremur în țară!

În noaptea de 12 spre 13 aprilie, după administrarea probatoriului, cele două femei, de 25 și de 44 de ani, au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de 13 aprilie, cele două persoane au fost prezentate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața înstanței.

Iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Cercetările continuă, pentru stabilirea întregii activități infracționale și luarea măsurilor legale care se impun.

Hoațele care au furat ziua, în amiaza mare, și-au primti pedeapsa

Știrea inițială, 12 aprilie: Pitești. I-au furat banii ziua, în amiaza mare! Cum au fost prinse hoațele

În această seară, în jurul orei 18:30, o patrulă a Poliției Locale din cadrul Serviciului Siguranță Rutieră, aflată în patrulare pe bulevardul Nicolae Bălcescu, mai exact în zona blocului S1, a fost anunțată de către un cetățean că ar fi fost jefuit cu puțin timp în urmă de către trei femei de etnie rromă.

„Ar fi fost deposedat de portofel, în care  – după cum a susținut victima – avea în jur de 1.400 de lei, dar și de telefonul mobil.

Pitești. I-au furat banii ziua, în amiaza mare! Cum au fost prinse hoațele

Având semnalmentele celor trei, polițiștii locali au început urmărirea acestora printre blocuri, fiind depistate, în scurt timp, doar două dintre suspecte.

La vederea polițiștilor, una dintre cele două femei a aruncat portofelul în gardul viu, încercând să fugă. Au fost imobilizate imediat și, după procedura de identificare, s-a stabilit că cele două se numesc R.N. (în vârstă de 44) și N. N. (de 25 de ani), ambele cu domiciliul în Bascov.

Au fost anunțați și polițiștii Secției 2 care le-au preluat pe cele două în vederea continuării cercetărilor.”

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3