NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

HORA UNIRII ÎN CENTRUL MIOVENIULUI

Hora Unirii în centrul Mioveniului. Astăzi, de la ora 13, în Centrul Civic al orașului, Centrul Cultural, Primăria și Consiliul Local Mioveni vor organiza evenimentul „Hai să dăm mână cu mână!”.

Citiți și: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut în acest oraș din județ

„Ne vom prinde în Hora Unirii împreună cu elevii Centrului Cultural și ai instituțiilor de invățământ, cu membrii cluburilor sportive și alți cetățeni ai orașului. Hora va fi urmată de un moment artistic tematic susținut de ansamblul folcloric Dorulețul”, transmite echipa Centrului Cultural Mioveni.

Citiți și: Eveniment istoric la Mioveni!

Autoritățile din Mioveni vor marca astfel Unirea Principatelor Române, cunoscută ca Mica Unire, eveniment care a avut loc la jumătatea secolului al XIX-lea și care reprezintă unificarea vechilor state Moldova și Țara Românească.

Unirea Principatelor Române este strâns legată de personalitatea lui Alexandru Ioan Cuza și de alegerea sa ca domnitor al ambelor principate pe 5 ianuarie 1859 în Moldova și pe 24 ianuarie 1859 în Țara Românească. (Foto: Arhivă, descriptiv)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3