New Profesional Consult 930 x 122

furt

Bărbat dat în urmărire națională, prins în Argeș, în timp ce chefuia

Un bărbat dat în urmărire națională pentru furt a fost prins, duminică, după ce a transmis live pe Facebook un chef la care participa.

Citiți și: Au apărut imaginile cu furtul băncii din curtea Colegiului. Alergau cu ea la spinare

„În seara zilei de 16 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Bascov, împreună cu luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Argeș, au depistat un bărbat de 24 de ani, având domiciliul în comuna Poroschia, județul Teleorman, urmărit național în baza unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis de Judecătoria Arad”, precizează IPJ Argeş..

Cel în cauză este condamnat la pedeapsa închisorii de un an, pentru săvârșirea infracțiunii de furt.

Citiți și: Inconștiența unui puști de 14 ani! A furat mașina tatălui și s-a răsturnat cu ea!

„Bărbatul a fost încarcerat. Totodată, având în vedere că în locația de pe raza comunei Merișani, în care a fost depistat, se aflau mai multe persoane, care organizaseră o petrecere privată, polițiștii au aplicat și 4 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020 privind unele măsuri de combatere a pandemiei de COVID-19”, precizează IPJ Argeş.

Reținerea, ca și petrecerea, a fost transmisă LIVE pe pagina de Facebook Alyn Spanyolu Legenda Vie (foto). Înregistrarea a fost ștearsă ulterior.

 

555 X 222 CAPRA

Comentarii

New Profesional Consult 570×90