930×122 CAPRA 5

cristian gentea

„Îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni!”

„Îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni!”

Citiți și: Cel mai mare campionat din Europa se ține la Pitești! Intrarea este gratuită

Mihai Rotaru, investitorul celor de la CS Universitatea Craiova, a avut o răbufnire la adresa echipelor susținute financiar de autoritățile locale. Aici a introdus și echipa argeșeană, FC Argeș.

IATĂ CE SPUNE ROTARU:

Citiți și: Fostul polițist Dănuț Dinu a trecut la PSD

„Ați văzut inepțiile pe care le spune primarul din Pitești. El face echipa, vinde, cumpără. Tu ai banii contribuabililor! Tu furi de la cetățeni pentru a avea o jucărie.”, a declarat finanțatorul echipei craiovene, la gsp.ro.

Atacul lui Mihai Rotaru la adresa lui Cristian Gentea, primarul din Pitești, vine după ce Alexandru Ișfan, fotbalistul lui FC Argeș, a fost declarat netransferabil în această vară.

Primarul Cristian Gentea a răspuns atacului printr-o postare pe profilul personal de Facebook:

Respect prea mult fotbalul craiovean, pe Sorin Cârțu, unul dintre idolii tinereții mele și pe primarul Olguța Vasilescu, cea care ne-a ajutat de fiecare dată când am solicitat, pentru licență, posibilitatea de a juca la Craiova.

Este și motivul pentru care prefer să nu-i răspund, așa cum merită, acestui domn care uită începuturile sale și ale echipei.

Spre deosebire, noi am pornit de jos, iar eu am fost mereu alături de FC Argeș, plecând din Liga a 4-a și ajungând rapid în play-off-ul Ligii 1.

Asociația noastră este finanțată legal, contribuția primăriei fiind mai mică de o treime din bugetul actual.

Mai mult, Nicolae Dică, Emil Săndoi sau Ionuț Badea, care știu suma cu care contribuia primăria când echipa era în Liga a II-a, pot confirma că astăzi, deși suntem în Liga 1, suma este chiar mai mică!

Faptul că beneficiem de o sumă foarte importantă din drepturile de televizare, conștienți fiind că fără acești bani nu am putea rezista, iar sponsorizările aduse ajung la un cuantum de care ar fi mândră orice echipa din Liga 1, este doar meritul nostru.

În altă ordine de idei, eu nu vând, nu cumpăr jucători și nu mă bag niciodată în alcătuirea echipei, fapt confirmat deja de Prepeliță, Vlădoiu și Daniel Stanciu.

Așa că, îi sugerez acestui domn să-și vadă de treabă, să fie atent la termeni, pentru că eu nu fur de la nimeni, să lase frustrările legate de Ișfan sau amintirea Rapidului lui Adi Mutu și să se concentreze pe meciul de mâine-seară cu Zorya, că are mare nevoie!

Mult succes, CS Universitatea Craiova!„, a transmis Cristian Gentea într-o postare pe profilul personal de Facebook.

Sursă foto material 1: gsp.ro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

8 comentarii

  • Cat spune:

    Cred ca are dreptate domnul Rotaru,primarul sa aducă bani de la el de acasa ,sau din salariul de primar,nu să-și facă campanie pe banii piteștenilor.

  • Un cetatean spune:

    Daca e asa mica contributia primariei, de ce nu dai publicitatii suma exacta pe care o cheltui din bugetul local cu echipa de fotbal, primare? Inteleg ca la ce salariu ai si de cand te-ai vazut cu gheara bagata in buget termenii de „mic” sau de „mare” au alt inteles pentru tine, dar spune suma exacta… O sa ai o surpriza sa descoperi ca cetatenilor obisnuiti nu le convine sa consumi milioane de euro in fiecare an pe fotbalisti, in loc sa ii folosesti pentru cele necesare orasului. Cine te-a invatat ca echipa e fotbal e o buna propaganda electorala e ramas in urma, te asigur ca vremurile s-au mai schimbat, lumea s-a mai desteptat si in afara de aia cateva sute de scandalagii care zbiara in tribune la meciuri nu prea te mai aproba nimeni cu aceasta risipa…

  • Tavi spune:

    Domnul meu, dar te-ai gandit vre-o secunda cati bani aduce orasului Pitesi faptul ca are o echipa de fotbal in prima liga,cati bani castiga hotelurile din oras,cati bani castiga micii comercianti de tranzitul de persoane odata la 2 saptmani.Aceasta echipa nu este a Pitestiului doar,ci a intregului judet.Faptul ca esti nonsportiv si probabil obez nu justifica comentariul tau.Fi mandru de orasul tau,de judetul tau si gandeste putin mai mult,mai in ansamblu

  • sandulescu spune:

    99 la suta din populatia pitestiului nu este microbista, nu da doi bani pe fotbal Procentul de femei, de sustinatori ai altor sporturi. De ce se risipesc si banii lor pe echipa de fotbal. Cat despre castigurile orasului cand vin doi chiori sustinatori ai echipei adverse si se cazeaza la hotel nu vorbim.

  • Simion Ghiata spune:

    Ai dreptate Tăvi!
    Bine spus și gândit.

  • Un cetatean spune:

    @ Tavi – Lasa-ma cu cliseele astea penibile… Macar de-ar fi adevarate: cand ai fost ultima data pe stadion sa vezi cati suporteri ai echipelor adverse vin la meciuri? Tu crezi ca aia maxim 200-300 de insi vin sa-si faca aici sejururi sau turism? Cand vorbesti de banii castigati de micii comercianti te referi la aia care vand seminte? Pe ce lume traiesti, frate? Ce „echipa judetului” indrugi acolo? Plateste judetul milioane de euro ca sa-i intretina pe fotbalistii aia cu salarii de mii de euro lunar si pe restul atarnatorilor pesedisti infiltrati la club? Si ce ii tot dai cu mandria aia? Sunt mandru ca sunt din Pitesti, dar nu pentru ca un primar ii pacaleste pe cetateni risipind banii de la buget, ci pentru ca oamenii din acest oras sunt mult mai civilizati decat in alte locuri… Iar tampenia aia cu sportivitatea si obezitatea nici nu ma mai obosesc s-o comentez…

  • Sorin spune:

    Care station care echipa,e o groapă de gunoi si niste împiedicați aleargă,iar banii sunt ai cetățenilor nu al acestui mult iubit conducător, el sa vorbeasca in pătratică lui,nici la degetul mic al lui Rotaru sau Mititelu nu e.

  • Marius spune:

    Daca ai avea firma in care cheltuielile sunt mai mari decat profitul, te duci la primarie sa iti dea bani? Doar pentru ca ai angajati? De aia ne „bucuram” cand vedem zilele orasului, concerte oferite de primarii cu ocazia onomasticii primarului sau tunsul oilor. Nu am auzit nici un primar sa se laude cu suma pe care a adus-o inapoi in buget in urma unei investitii de genul asta. Dar daca noi vrem bâlciuri si 300 spectatori la meciuri anemice… Primarul ne da ca nu de la el e

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3