Donaris 930 x 122

incendiu

Imagini video dramatice! Pompierii s-au luptat cu flăcările unui grav incendiu

Imagini video dramatice! Pompierii s-au luptat cu flăcările unui grav incendiu izbucnit la o gospodărie

Citiți și: Argeș. A ars tot!

În cursul zilei de ieri, un incendiu a izbucnit la o gospodărie de pe strada Drăcești, municipiul Câmpulung.

La fața locului s-au deplasat pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Pompierii au constatat că ardeau generalizat un garaj de lemn și încă două anexe alipite, pe suprafață de aproximativ 80 de mp.

Potrivit declarațiilor plutonierului adjunct șef Adrian Nicolae de la Detașamentul de pompieri Câmpulung, intervenția a fost dificilă existând, la locul intervenției, materiale combustibile în cantitate foarte mare, diferite lemne, rumeguș, fân etc.

Imagini video dramatice! Pompierii s-au luptat cu flăcările unui grav incendiu

 

Prin mobilizarea promptă a pompierilor s-a reușit evitarea propagării flăcărilor violente la două locuințe, una din aceeași curte, iar cea de-a doua dintr-o altă gospodărie, ambele aflându-se la o distanță foarte mică de locul în care a izbucnit incendiul.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeș, echipajul medical prezent la fața locului nu a identificat victime.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90