EcoMoto 930×122

accident rutier raliu

    Imagini VIDEO în EXCLUSIVITATE de la accidentul produs la Raliul din Băbana

    Imagini VIDEO în EXCLUSIVITATE de la accidentul produs la Raliul din Băbana

    Update, ora 19.27, Cristina Cazacu (foto),  purtător de cuvânt al Spitalului Județean de Urgență Pitești transmite pentru ePitesti.ro:

    Pacientul a fost adus la Spitalul Județean de Urgență Pitești, iar în acest moment se află în Unitatea de Primiri Urgențe. Rănile suferite de acesta nu îi pun viața în pericol, însă urmează să fie supus și altor investigații.

     

    Un eveniment s-a petrecut în această după-amiază în cadrul Raliului desfășurat în comuna Băbana.

     

    Este vorba despre cea de-a patra ediție a Campionatului Național de Rallycross ce se ține în acest weekend în localitate.

    Conform informațiilor, un participant s-a răsturnat cu mașina. Sportivul accidentat ar fi Iancu Niță, preşedintele clubului Pro Car Racing Team, care în urma impactului acuza dureri în zona coloanei cervicale.

     

    La fața locului au intervenit paramedicii SMURD.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Un comentariu

    • Alis Bricman spune:

      Stirea este eronată , când scrieți o știre înformațivă . Nu ați fost la fața locului. O mică precizare ,nu au intervenit paramedicii ,ci salvarea care era la fața locului ,pentru ca o competiție conform Legii 69/2000 nu se poate desfășura fără ea.

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    EcoMoto 570×90