930×122 CAPRA 5

curent electric

În Argeș se întrerupe curentul!

În Argeș se întrerupe curentul!

Citiți și: Cinci zile fără curent electric! Instituții, spații comerciale și blocuri afectate

Distribuție Oltenia urmează să efectueze o serie de lucrări cu scopul de a preveni și a corecta avariile.

,,Distribuţie Oltenia execută lucrări programate în reţelele electrice în vederea creşterii gradului de siguranţă şi continuitate în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor, precum și a îmbunătăţirii parametrilor de calitate ai energiei electrice distribuite și anunță întreruperea furnizării energiei electrice la următorii consumatori casnici și agenţi economici:

Citiți și: Pitești. Pană de curent în mai multe zone!

Miercuri, 26 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-17:00, Satul Enculești – Ștefănești Valea Mare Podgoria alimentat din PTA 1 Enculești și Satul Enculești –Valea Mare Podgoria alimentat din PTA 2 Enculești;

Joi, 27 iulie 2023, în intervalul orar 09:00-17:00, Strada Zăvoi, strada Primăverii, aleea Bachus, strada Soarelui și străzile adiacente cu spațiile comerciale și societățile comerciale aferente alimentate din PTA Solarii Ștefănești;

Lucrările pot fi reprogramate în situaţia în care condiţiile meteo sunt nefavorabile.

Informaţii actualizate despre programul acestor lucrări pentru săptămâna în curs sunt disponibile la adresa www.distributieoltenia.ro.

Distribuţie Oltenia avertizează:

În Argeș se întrerupe curentul!

ATENŢIE! Constituie pericol iminent de electrocutare următoarele acţiuni întreprinse de persoane neautorizate:

 – intrarea în posturile de transformare;

 – urcarea pe stâlpii de susţinere ai reţelelor electrice;

 – înlocuirea siguranţelor electrice în posturile de transformare, cutiile de distribuţie, nişele şi firidele de la case şi blocuri de locuinţe.

Deficiențele în alimentarea cu energie electrică ce afectează rețelele electrice din județul Argeș pot fi semnalate non – stop, direct operatorului de distribuție, la unul dintre numerele de telefon:

Info Tel 0800 500 000 – număr de telefon gratuit în orice rețea;

0251 408 006, 0251 408 007, 0251 408 008 – numere de telefon cu tarif normal în rețeaua națională.

Utilizând doar codul locului de consum* și numărul de telefon, utilizatorii rețelelor electrice pot sesiza întreruperile în alimentarea cu energie electrică, după aproximativ 20 de secunde de așteptare, fără a mai intra în contact cu un operator.

* Codul locului de consum se află pe factura de energie electrică şi începe cu 005.”, transmite Distribuție Oltenia.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA