Donaris 930 x 122

măști de protecție

În loc de amenzi, piteștenii au primit măști de protecție

Polițiștii locali din Pitești au împărțit astăzi măști de protecție cetățenilor cu care au interacționat.

Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

Reprezentanții Poliției Locale au considerat că o astfel de activitate ar fi benefică pentru oameni, mai ales în condițiile în care rata de infectare cu virusul Sars-CoV-2 este în creștere, orașul Pitești depășind pragul de 4 cazuri confirmate la mia de locuitori.

Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

În condițiile manifestării unei tendințe crescătoare a ratei de infectare cu virusul SARS-CoV-2 în rândul populației, în data de 08.04.2021, polițiști locali din cadrul Biroului Ordine Publică ai Poliției Locale Pitești, au desfășurat activități de informare și prevenire în Municipiul Pitești, în ceea ce privește respectarea prevederilor Legii 55/2020, în acest sens distribuind și măști de protecție persoanelor cu care au interacționat”, transmite Poliția Locală Pitești, într-un comunicat de presă.

De asemenea, au fost efectuate și controale pentru verificarea respectării măsurilor de protecție individuală, fiind vizate și spațiile comerciale din zona centrală a orașului. În urma verificărilor nu au fost constatate abateri.

În paralel a avut loc și o acțiune pentru punerea în aplicare a H.C.L. 197/2017 cu privire la obligativitatea deținerii de către posesorii animalelor de companie a echipamentului necesar colectării dejecțiilor rezultate de la acestea pe domeniul public. În acest sens au fost avertizate nouă persoane.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90