EcoMoto 930×122

poliția locală pitești

    ÎN STAŢII AU ÎMPĂRŢIT MĂŞTI, ÎN AUTOBUZ – AMENZI

    În această săptămână, lucrătorii Biroului Ordine Publică au intensificat acțiunile specifice în vederea prevenirii unor fapte de încălcare a prevederilor Legii 55/2020, respectiv purtarea măștii în spațiile închise, inclusiv în mijloacele de transport în comun, fiind aplicat un număr de 17 sancțiuni contravenționale și 42 de avertismente verbale.

    Citiți și: Simfonia Lalelelor, luată cu asalt de polițiștii locali. Sancțiuni usturătoare

    Pentru conștientizarea populației cu privire la posibilitatea răspândirii virusului SARS COV-2, polițiștii locali au distribuit, din stocurile proprii, măști faciale de protecție în mai multe zone din Municipiul Pitești, cu precădere în zona stațiilor S.C. Publitrans 2000 S.A., explicând celor în cauză riscurile la care se expun prin nepurtarea măștii și nepăstrarea distanței fizice.

    „Atragem atenția asupra faptului că polițiștii locali vor lua măsuri ferme de sancționare contravențională împotriva persoanelor care nu respectă prevederile legale, sancțiunea fiind cuprinsă între 500 ron și 2500 ron.”, se precizează într-un comunicat.

    Citiți și: Nu se aștepta nimeni la așa ceva: Poliția a intervenit la grădiniță!

    În perioada următoare, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Pitești vor intensifica acțiunile specifice în vederea prevenirii unor fapte de încălcare a prevederilor Legii 55/2020, respectiv purtarea măștii în spațiile închise și păstrarea distanței între persoane, inclusiv în mijloacele de transport în comun, piețe, baruri, terase sau agenți economici. Aceste acțiuni se vor desfășura zilnic de către toate compartimentele instituției, în colaborare cu angajații din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

    Eco moto 555×222

    Comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    NOR EXPRES 570×90