930×122 CAPRA 5

copii

ÎNCĂ 11 COPII DIN PITEŞTI, INTERNAŢI DE URGENŢĂ!

11 copii de la Şcoala Gimnazială „I.L. Caragiale” (fosta nr. 16) din cartierul piteștean Banat-Exerciţiu au fost internaţi în ultimele 24 de ore la unităţi medicale din Piteşti, acuzând probleme gastro-intestinale.

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Cei 11 nu au legătură cu criza bebeluşilor. Aceştia provin din clasele I şi a II-a şi, conform prefectului de Argeș, Cristian Soare, au mâncat joi la cantina after-school-ului unităţii de învăţământ, după care au început să acuze stări de rău.

„S-au prezentat în weekend la spitale 12 copii. 11 au fost internaţi, dintre care 10 în Spitalul de Pediatrie şi unul în Secţia Boli Infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgență. Este vorba despre un adenovirus care a declanşat o toxiinfecţie alimentară. Copiii au consumat joi brânză cu mămăliguţă la after-school, dar şi pulpe de pui. Direcţia Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Argeş şi Direcția de Sănătate Publică au început o anchetă epidemiologică pentru a afla cauzele toxiinfecţiei. Starea copiilor – care au prezentat cefalee, stare de vomă şi scaune diareice – este stabilă acum.”, ne-a declarat în urmă cu puţin timp prefectul Cristian Soare.

Citiți și: Dramele prin care au trecut acești părinți!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90