NOR CURIER 930X122

barbat disparut

Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști.

Citiți și: Argeș. Poliția: Ce s-a întâmplat cu bărbatul dispărut ieri

Update, ora 13:00, IPJ Argeș transmite: 

„În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost găsit și a fost predat aparținătorilor. Acesta se deplasa, pe jos, dinspre orașul Ștefănești către localitatea Mărăcineni.”

Citiți și: Argeș: Bărbat căutat de Poliție! Este dat dispărut

Știrea inițială, ora 10:25

În seara zilei de 24 februarie a.c., î cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au fost anunțați în privința unei dispariții. Sesizarea a venit din partea unei femei din comuna Mărăcineni.

Aceasta le-a spus polițiștilor că fiul ei, CANTEA DUMITRU MARIAN, în vârstă de 30 de ani, a plecat de acasă în jurul orei 20:30 și nu s-a întors.

Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Semnalmente: 1,65-1,70 m înălțime, aproximativ 55 kg, constituție astenică, păr brunet tuns scurt, ochi negri, ten măsliniu.

Vestimentație: pantaloni albaștri, bluză portocalie;

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112. De asemenea, aceștia pot anunța și Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248607009.

Foto principal: descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90