930×122 CAPRA 5

barbat disparut

Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

Update, 9  mai, ora 11:37

IPJ Argeș transmite: „În urma activităților desfășurate de polițiști, bărbatul a fost identificat, în comuna Ungheni, cu sprijinul polițiștilor Secției de Poliție Rurală Buzoești. Pe perioada plecării, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni.”

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

Știrea inițială, 8 mai, 14:53 – Argeș. Bărbat dispărut fără urmă! Autoritățile sunt în alertă!

În dimineața zilei de astăzi, 08 mai a.c., politiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Albota au fost sesizați de către o femeie cu privire la faptul că tatăl său, BADEA GHEORGHE, de 72 de ani, din Bradu, a plecat, din data de 03 mai a.c., de pe izlazul satului, unde avea grijă de animale și nu s-a mai întors până în prezent.

Citiți și: Argeș: Bărbat căutat de Poliție! Este dat dispărut

Semnalmente: 1,75-1,80 m înălțime, păr scurt, grizonat.

Vestimentație: o șapcă albastră, geacă groasă de culoare maro, pantaloni de trening de culoare închisă, galoși din cauciuc de culoare albastru, geantă de tip raniță militară.

Prezintă o diformitate la mâna stângă, mers aplecat. Nu are telefon asupra sa.

Persoanele care pot da relații cu privire la bărbatul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248607009.

Foto principal: arhivă ePitești.ro/descriptiv

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90