New Profesional Consult 930 x 122

barbat disparut

Argeș: Bărbat dat dispărut pentru a doua oară! Ce s-a întâmplat cu el

Update, ora 12 ianuarie, ora 11.55

Citiți și: Încă o dispariție în Argeș! Bărbat căutat de polițiști

IPJ Argeș transmite:

Bărbatul a fost găsit, pe raza municipiului Târgoviște, județul Dâmbovița. Din primele verificări a rezultat că nu a fost victima vreunei infracțiuni.

Citiți și: Argeș. Ce s-a întâmplat cu bărbatul dat dispărut ieri

Bărbatul a mai fost dat dispărut și în luna decembrie, acesta fiind găsit la câteva zile pe raza municipiului Pitești, după ce dispariția sa a fost mediatizată.

Știrea inițială, 9 ianuarie, ora 16.30 – Argeș: Bărbat dat dispărut. Poliția și familia îl caută!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung desfășoară cercetări, în urma sesizării referitoare la plecarea voluntară a numitului TIUCĂ DORINEL-CIPRIAN, de 45 de ani, care a plecat de la domiciliul său, din municipiul Câmpulung, în ziua de 08 ianuarie a.c., și nu a mai revenit.

Semnalmente: aproximativ 1,60 m înălțime, 60 de kg, ochi căprui, păr șaten, tuns scurt, față ovală, urechile depărtate.

Este cunoscut cu afecțiuni medicale, având repetate plecări voluntare de la domiciliu, de fiecare dată fiind găsit deplasându-se pe jos.

Vestimentația la momentul plecării: geacă de fâș albastră, pantalon tip blug de culoare albastru deschis, fes negru și adidași gri cu dungă albă pe margine.

Persoanele care pot oferi informații despre cel în cauză sunt rugate să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Câmpulung, la telefon 0248 512 100.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90