New Profesional Consult 930 x 122

incendiu

Incendiu cu victime în Argeş. Printre acestea se află şi un copil

Update, ora 17:25, ISU Argeș transmite: „Echipajele de pompieri au lucrat pentru localizarea și lichidarea incendiului care a cuprins jumătate din interiorul construcției. 

Citiți și: Argeș: Urgență! Utilaj în flăcări

 

Un echipaj SMURD a preluat o victimă (femeie), iar un echipaj SAJ a preluat alte 2 victime. Toate cele 3 persoane erau conștiente și au avut nevoie de îngrijiri medicale și transport la spital din cauza unor arsuri suferite în incendiu.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este manevrarea incorectă a substanțelor combustibile (în apropierea surselor de foc).

Știrea inițială, ora 10:59

Incendiu cu victime în Argeş. Printre acestea se află şi un copil.

Pompierii ISU Argeş intervin pentru lichidarea unui incendiu care a izbucnit la o casă din comuna Băiculești. La faţa locului au ajuns două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat.

Din primele informaţii, trei persoane au suferit arsuri pe mâini şi pe faţă: doi adulţi şi un copil. În acest moment, au fost preluaţi de ambulanţă pentru acordarea primului ajutor.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90