Donaris 930 x 122

incendiu

Incendiu de proporții la o mănăstire din Argeș

În această dimineață, în jurul orei 05.15, un incendiu s-a produs la o anexă a unei mănăstiri din localitatea Râncăciov, Călinești.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

Incendiu a fost unul violent, la fața locului intervenind cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă.

 

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

Din fericire, biserica a fost salvată de la incendiu. În continuare pompierii intervin pentru stingerea focarelor ascunse.

Incendiul ar fi izbucnit de la sistemul de electricitate al construcției.

ISU Argeș transmite:Flăcările s-au manifestat generalizat la anexa de aproximativ 600 mp, unde era depozitată o cantitate mare de materiale combustibile (lemne de foc, peleți și cărbune).

 

Concomitent cu liniile de stingere de la autospeciale, pompierii au acționat și cu două motopompe alimentate din două lacuri.

Incendiul nu s-a extins la vecinătăți și nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale de la paramedicii SMURD.

În continuare se intervine pentru stingerea focarelor ascunse.

 

La fața locului au intervenit cinci autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, sub comanda locțiitorului comandantului de la Detașamentul Mioveni.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică, la sistemul de electricitate al construcției.

Sursă video: ISU Argeș

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3