Donaris 930 x 122

incendiu

Incendiu în Argeș

Update, ora 20:26, ISU Argeș transmite: „La momentul în care primul echipaj de pompieri a ajuns la fața locului, incendiul se manifesta cu flacără violentă la nivelul acoperișului.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

 

Nu au fost victime, însă acoperișul de aproximativ 100 mp al locuinței a fost distrus în întregime. Tavanele casei erau construite din paiantă, iar bucăți din acestea au căzut peste mobilier si electrocasnice.

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

Casa nu era locuită, iar cauza probabilă de izbucnire a incendiului este reprezentată de scânteile sau jarul ieșite prin crăpăturile unui coș de fum defect.

Flăcările ar fi plecat din zona bucătăriei, unde un apropriat al proprietarului ar fi făcut focul in sobă pentru a încălzi încăperea.

Intervenția a durat aproximativ o oră și jumătate. Incendiul a fost anunțat la numărul unic de urgență 112 de vecini, în interiorul casei nu se afla nimeni.”

Pompierii ISU Argeș au fost sesizați cu privire la un incendiu care ar fi izbucnit la o casă din comuna Râca.

„Intervin pompierii de la Secția Costești și Punctul de Lucru Izvoru cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD de prim ajutor calificat”, anunță ISU Argeș.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90