New Profesional Consult 930 x 122

gavana

INCENDIU LA BLOC, FEMEIE PANICATĂ

Incendiu la bloc, femeie panicată. Pompierii au fost solicitați să intervină în această dimineață, în jurul orei 9.30, pe strada Stejarului din cartierul piteștean Găvana.

Citiți și: Zi de sărbătoare marcată de accidente multiple. Încă unul, acum, în Argeș

Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu ce izbucnise în bucătăria unui apartament situat la etajul 3 al blocului A27. Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș, a ars mobilierul din bucătărie din cauza unei candele aprinse, lăsată nesupravegheată.

Proprietara, o femeie de 81 de ani, a primit îngrijiri medicale din partea echipajului SMURD deoarece suferise un atac de panică. A refuzat însă transportul la spital, mai precizează reprezentanții ISU.

Citiți și: Argeș. Flăcări imense au cuprins o casă, acum!

Totodată, conform sursei citate, 8 persoane s-au autoevacuat înainte de sosirea pompierilor. La fața locului au intervenit un echipaj cu o autospecială cu apă și spumă și un echipaj cu o autoscară mecanică. (Foto: descriptiv)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90