Donaris 930 x 122

incendiu

Incendiu la o casă cu etaj în Ștefănești

Pompierii de la Detașamentul Pitești se deplasează în Valea Mare, Ștefănești, pentru a interveni în cazul unui incendiu izbucnit la o casă cu etaj.

Citiți și: Video – Incendiu violent în Argeș

UPDATE 22 octombrie, ora 8.00: „Incendiul a cuprins rapid nivelul superior al locuinței, manifestându-se cu flăcări violente. Din fericire, în urma incendiului nu au fost victime, iar prin preajmă s-a aflat un echipaj al SAJ care a anunțat situația produsă.

 

Citiți și: Video – Argeș: Casă în flăcări. Persoană decedată în interior

 

În cel mai scurt timp pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenția s-a desfășurat pe o durată de peste o oră și jumătate, timp în care militarii au lucrat pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, probleme la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, precizează ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – 21 octombrie, ora 22.12

Este un incendiu care se manifestă la acoperiș, pe o suprafață mare, de aproximativ 100 mp. Persoanele aflate în casă au reușit să se evacueze.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere și o ambulanță.

Intervenția este în Ștefănești, Zavoi, după podul de la Mall.

[555x222px]-WinterSale2022-ePitesti

Comentarii

New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441