930×122 CAPRA 5

incendiu

Incendiu la o casă cu etaj în Ștefănești

Pompierii de la Detașamentul Pitești se deplasează în Valea Mare, Ștefănești, pentru a interveni în cazul unui incendiu izbucnit la o casă cu etaj.

Citiți și: Exclusiv. Panică la „Casa Albă”, azi noapte, clădirea de 8.5 mil € din Centru Piteștiului

UPDATE 22 octombrie, ora 8.00: „Incendiul a cuprins rapid nivelul superior al locuinței, manifestându-se cu flăcări violente. Din fericire, în urma incendiului nu au fost victime, iar prin preajmă s-a aflat un echipaj al SAJ care a anunțat situația produsă.

 

Citiți și: Bărbat rănit în gospodărie! A avut nevoie de îngrijiri medicale

 

În cel mai scurt timp pompierii s-au deplasat cu trei autospeciale de stins incendii, o autoscară și un echipaj SMURD. Intervenția s-a desfășurat pe o durată de peste o oră și jumătate, timp în care militarii au lucrat pentru localizarea și lichidarea flăcărilor.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este de natură electrică, probleme la un conductor electric defect sau neizolat corespunzător”, precizează ISU Argeş.

 

 

Ştirea iniţială – 21 octombrie, ora 22.12

Este un incendiu care se manifestă la acoperiș, pe o suprafață mare, de aproximativ 100 mp. Persoanele aflate în casă au reușit să se evacueze.

La fața locului au ajuns trei autospeciale de stingere și o ambulanță.

Intervenția este în Ștefănești, Zavoi, după podul de la Mall.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90