Donaris 930 x 122

incendiu

Incendiu puternic în Argeș! Vile mistuite de flăcări!

Update, ora 13:34, ISU Argeș transmite:

Citiți și: Alertă! Incendiu într-o gospodărie

„În urma producerii evenimentului a ars generalizat o locuință de aproximativ 150 mp, flăcările violente propagându-se și la acoperișul celei de-a doua case, care a ars pe o suprafață de circa 170 mp și se afla în apropierea celei la care a izbucnit incendiul.

Totodată, s-au degradat și patru încăperi aflate la etajul locuinței.

Citiți și: A ars până la temelie! Flăcările violente s-au extins!

Prin intervenția promptă la fața locului, pompierii au reușit salvarea parterului celei de-a doua case și anexele învecinate.

Nu a fost necesară intervenția echipajului medical ajuns la locul solicitării.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost de natură electrică.”

Update, ora 10:41, ISU Argeș transmite: „Forțele de intervenție ajunse la locul solicitării, au constatat că incendiul se manifestă generalizat la o casă de aproximativ 200 mp, flăcările propagându-se și la o a doua locuință.

Până în momentul de față, nu sunt identificate victime.

Se suplimentează forțele cu încă o autospecială de stingere.”

Știrea inițială, ora 10:39

În urmă cu puțin timp, pompierii argeșeni au fost sesizați să intervină în cazul unui incendiu izbucnit în comuna Mihăești, satul Furnicoși.

Potrivit primelor informații, două vile au fost mistuite de flăcări.

La fața locului intervin pompierii de la Detașamentele Câmpulung și Mioveni cu trei autospeciale de stingere, o autospecială de intervenție și salvare de la înălțime și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA