pizzeria sapori  930 122

incendiu

Incendiu violent la o casă şi două maşini. Pompierii, blocaţi de un individ care ar fi pus focul

Incendiu violent în comuna argeşeană Merişani. Focul ar fi fost pus intenţionat de un individ care nu a părăsit zona şi a încercat să blocheze accesul pompierilor.

Citiți și: O mașină a ars pe Autostrada A1, lângă Pitești

UPDATE ORA 22.30:  „În această seară, polițiștii piteșteni au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că la o locuință din comuna Merișani, o persoană si-ar fi incendiat un autoturism.

La fața locului au intervenit echipaje din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov (polițist și jandarm) și Poliției Municipiului Pitești, care au identificat un bărbat de 42 de ani, ce manifesta o stare de agitație, fapt pentru care au procedat la imobilizarea acestuia.

Citiți și: Pitești: Urgență majoră: Incendiu lângă Argeș Mall, ACUM

Bărbatul urmează să fie condus la o unitate medicală.

Totodată, pentru luarea măsurilor legale care se impun, în cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere prin incendiere”, precizează IPJ Argeș. 

UPDATE ORA 21: Până la sosirea echipajelor de intervenţie ale Poliţiei şi Jandarmeriei, pompierii au fost nevoiţi să stingă focul din stradă. În urmă cu puţin timp, bărbatul a fost încătuşat.

UPDATE: Ard două autoturisme şi focul s-a extins şi la casa cu mansardă. Pompierii nu pot momentan interveni fiindcă s-a interpus individul. Acesta va fi înlăturat de oamenii legii – poliţişti şi jandarmi sosiţi la faţa locului.

Ştirea iniţială

Incendiu în comuna Merișani, din primele informaţii violent.

La faţa locului intervine Detaşamentul Pitești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.

Martorii oculari susţin că focul a fost pus intenţionat de un individ care se manifestă agresiv.

(Foto: descriptiv)

 

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90