EcoMoto 930×122

incendiu

Incendiu violent la un restaurant cu salon de evenimente din Argeş

Incendiu violent la un restaurant cu salon de evenimente din Argeş.

Citiți și: Pitești. Intervenție de urgență în Nord, acum! Arde un apartament!

În această dimineață, pompierii din cadrul Detașamentului Mioveni au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD, în localitatea Stâlpeni, în urma unui incendiu care a izbucnit la bucătăria unităţii.

 

Citiți și: Argeș. Incendiu într-o gospodărie!

 

Evenimentul s-a soldat cu pagube materiale, unde au fost afectate în proporție de 90% aparatele electrocasnice din interiorul acesteia (frigidere, mașina de spălat și cuptoare).

Din fericire, nu au existat victime.

 

 

„A ars pe o suprafață de aproximativ 250 de mp acoperișul construit din lemn. Cauza probabilă: efectul termic al curentului electric”, precizează ISU Argeş.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

3 comentarii

  • Razvan spune:

    Multi isi vor da foc intentionat la reataurante datorita faptului ca le tin mai mukt inchise datorita restrictiilor…asa e simplu,foc,banii pe asigurare si ies in castig😄

  • Laura spune:

    Vai de gândirea noastră de romani. Dar la pagubele oamenilor in cauza nu va gândiți? Poate nu au toți asigurare sau nu au mintea așa parșivă ca a Dvs. Normal ca presupuneți tot ce e mai rău, dacă Dvs așa ați proceda.

  • Cosmina spune:

    Razvan are dreptate, din pacate recurg la asemenea metode fix pentru a lua bani in urma asigurarii. Se practica asa ceva peste tot, poate nu e cazul acestui restaurant, dar 90% dintre cei care detin astfel de locatii si nu au profit, ajung sa faca asa ceva. Si va asigur ca toti au asigurari, cum naiba sa detii un restaurant fara asigurare, trebuie sa fii idiot,iar acea asigurare acopera tot,orice paguba.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90