EcoMoto 930×122

beat la volan

Inconștiență maximă pe Transfăgărășan. Ce a putut să facă un șofer e de-a dreptul șocant

Inconștiență maximă pe Transfăgărășan. Ce a putut să facă un șofer e de-a dreptul șocant

Citiți și: Video. Zăpadă pe un drum important din Argeș! Imagini filmate azi

Un bărbat de 39 de ani, din Bacău, a fost prins de polițiștii argeșeni conducând beat și fără permis o mașină cu semiremorcă pe Transfăgărășan (DN 7C).

Bărbatul a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Citiți și: Important: Se vrea deschiderea celui mai spectaculos drum din România tot anul

Șoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea probelor biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Inconștiență maximă pe Transfăgărășan. Ce a putut să facă un șofer e de-a dreptul șocant

,,De asemenea, din verificări a reieșit faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat, fiind depistat de către polițiștii rutieri, în cursul zilei de ieri, pe DN 7, conducând sub influența alcoolului.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 335 și 336 din Codul Penal, iar după administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.„, transmite Poliția Argeș.

Sursă foto: Descriptiv/oradesibiu.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90