New Profesional Consult 930 x 122

băut

INCONŞTIENŢĂ MAXIMĂ! UN ŞOFER A FOST PRINS BĂUT ŞI CU PERMISUL EXPIRAT

Aseară, în jurul orei 22:30, agenţii de siguranţă publică ai Secţiei 2 de Poliţie din Piteşti au depistat un bărbat care conducea o maşină deşi se afla sub influenţa băuturilor alcoolice şi avea şi permisul de conducere expirat. Tânărul, care este piteştean, a fost prins pe bulevardul 1 Decembrie 1918.

Citiți și: Important de știut pentru toți șoferii!

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul Judeţean Argeş, acolo unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală. Totodată, conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 975 de lei pentru conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a avea asupra sa permisul de conducere, certificatul de înmatriculare şi asigurarea de răspundere civilă auto şi pentru conducerea unui autovehicul având permisul de conducere expirat. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident în Argeș: O Toyota Avensis, praf în șanț

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90