930×122 CAPRA 5

a1

Inconștiență totală! Rupt de beat rula pe A1

Inconștiență totală! Rupt de beat rula pe A1

Citiți și: Impact violent pe Autostradă: Hyundai transformat într-o epavă!

Ieri, la primele ore ale dimineții, un șofer de 29 de ani aflat sub influența alcoolului conducea pe Autostrada A1.

Ulterior depistării, polițiștii l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest.

Citiți și: Autostrada Pitești-București intră în reparații capitale! Se va întâmpla!

Rezultatul a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

,,În dimineața zilei de 11 septembrie a.c., în jurul orei 06:00, polițiștii rutieri din cadrul Biroului de Poliție Autostrada A1 București – Râmnicu Vâlcea au depistat, pe A1, sensul de mers către București, un bărbat de 29 de ani, din județul Teleorman, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Inconștiență totală! Rupt de beat rula pe A1

Având în vedere că rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost peste limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, în vederea recoltării de probe biologice de sânge, pentru stabilirea alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 alin.1 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.”, transmite Inspectoratul de Poliție Argeș.

Sursă foto: Arhivă/Descriptiv

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3