pizzeria sapori  930 122

cerșetor

Incredibil! 18 sancțiuni: Piteșteni ,,hărțuiți” zilnic în Centru!

Piteșteni ,,hărțuiți” zilnic în Centru! Poliția a intrat pe fir

Citiți și: Poliția Locală, față în față cu elevii de la un liceu important din Pitești

Un bărbat de 78 de ani a fost sancționat de polițiștii locali pentru cerșetorie pacticată în zona Finanțelor Publice din centrul Piteștiului.

Bărbatul, B. L., cu domiciliul din Ștefănești este bine cunoscut autorităților locale, având deja 18 sancțiuni pentru cerșetorie înregistrate de la începutul anului.

Citiți și: Pitești. Exclusiv: Scandal cu arme albe în fața la Pavone!

Deși B.L. beneficiază de pensie, locuință și aparținători legali.

Cu toate astea, continuă să își folosească aparența pentru a înșela trecătorii, determinându-i să îi ofere bunuri sau bani.

Poliția Locală face un apel către cetățeni să nu mai ofere ajutoare persoanelor care practică cerșetoria, subliniind că astfel de comportamente contribuie la menținerea acestui fenomen nedorit.

Piteșteni ,,hărțuiți” zilnic în Centru! Poliția a intrat pe fir

„În spatele aparenței de cerșetor se pot ascunde persoane care dispun de resurse financiare și venituri mai mari decât mulți dintre cei care îi ajută,” declară Bogdan Aristănțoiu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Pitești, îndemnând publicul să fie mai vigilent și să sprijine stoparea acestei practici.

Poliția Locală a promis că acțiunile de control și depistare a cerșetorilor vor continua, în efortul de a reduce acest fenomen.

Este esențial ca cetățenii să conștientizeze impactul oferirii de bani acestor persoane și să contribuie la stoparea acestor practici.

Puteți adăuga comentarii la acest articol pe pagina de Facebook, AICI.

Foto articol: Poliția Locală Pitești.

Foto principal: Descriptiv

555×222  MAIA
570×90 MAIA