930×122 POSADA 5

cânepă

Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Incredibil ce a pățit acest bărbat după ce a băut un ceai!

Citiți și: Pitești. Poliția, precizări de ultim moment despre copilul dat dispărut

Un bărbat a rămas fără permis, fără loc de muncă și este trimis în judecată după ce ar fi fost depistat sub influența substanțelor interzise la volan.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că nu a consumat niciodată droguri, dar că a băut ceai din cânepă cumpărat de la farmacie ca și antiinflamator, arată Ziare.com.

Citiți și: Argeș. Ultimele informații despre fata dată dispărută

La un control al poliției a ieșit pozitiv pentru consum de canabis, fiind trimis în judecată pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe, pentru care riscă închisoare de la 1 la 5 ani sau amendă.

Bărbatul le-a spus procurorilor că a consumat aceea substanţă, care are în conţinutul său drog, nu pentru că ar fi consumator de droguri ci pentru a-şi trata durerile de care suferă. A prezentat drept dovadă prospectul ceaiului de cânepă în care este prezentată substanţa depistată în urină. A susținut că a consumat ceaiul la recomandarea unui farmacist.

Bărbatul a completat că muncea la o firmă de pompe funebre unde a dobândit o fractură de menisc.

Acesta a cerut, fără succes, judecătorului de cameră preliminară să se dispună restituirea cauzei la parchet pentru a se dispune soluția de clasare.

Detalii, AICI

Donaris 555×222

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

570 X 90 POSADA 3