New Profesional Consult 930 x 122

Boli incurabile

Incredibil! Ce au trăit bolnavii unui spital din Argeș

Incredibil! Ce au trăit bolnavii unui spital din Argeș

Citiți și: Șansă la viață pentru pacienți! Aparatură de ultimă generație la Spitalul Județean

Pentru argeșeni, spitalul de la Ștefănești reprezintă un „capăt de drum”. Secția Paliative oferă alinare celor care suferă de boli incurabile.

Alții se recuperează în celelalte secții ale unității spitalicești care poartă denumirea unui argeșean faimos în domeniul medical: Constantin Bălăceanu-Stolnici.

Citiți și: Noi drepturi pentru pacienți! E GRATUIT!

Celor aflați în această perioadă pe patul de suferință li s-a întâmplat ieri un lucru incredibil.

La care nu s-au așteptat niciodată.

Racla cu moaștele Sfântului Nectarie de la Eghina a fost adusă la Spitalul din Ștefănești! Este vorba despre fragmente din trupul Sfântului considerat mare făcător de minuni.

Transportarea lor de la parohia „Sf. Constantin și Elena” din Pitești, în patrimoniul căreia se află, până la spital s-a făcut grație binecuvântării IPS Calinic Argeșeanul.

Incredibil! Ce au trăit bolnavii unui spital din Argeș

Preoții au purtat racla și icoana Sfântului Nectarie prin spital pentru a fi atinse de cât mai mulți bolnavi.

Chiar și cei care nu se pot deplasa au avut posibilitatea de a rosti o rugăciune. De nedescris a fost bucuria care se citea pe chipul lor.

De la Spitalul de Geriatrie și Boli Cronice din Ștefănești, racla și icoana Sfântului Nectarie au fost duse și la Spitalul de Pneumoftiziologie din Leordeni precum și la cel din Călinești.

De astăzi până mâine racla cu moaște se va afla în biserica parohiei Priboiebii de Jos.

Vestea s-a răspândit repede. Și la acest locaș credincioșii din întreaga zonă vin ca într-un adevărat pelerinaj pentru a se închină și a se ruga Sfântului Nectarie.

Și fiecare în parte speră ca Taumaturgul să își reverse mila sa spre el, spre casa și familia sa.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3