NOR CURIER 930X122

amenintari

Incredibil ce i-a făcut un argeșean polițistului care i-a luat permisul!

Un argeșean de 42 de ani, din Ștefănești, a fost reținut după ce l-a amenințat prin mesaje pe polițistul care i-a luat permisul.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

Omul legii l-a prins pe bărbat băut la volan. Aparatul etilotest a rezultat faptul că șoferul avea o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

După ce i-a fost reținut permisul, bărbatul a făcut rost de numărul de telefon al agentului care l-a sancționat în trafic și a început să-l amenințe.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

IPJ Argeș transmite: 

„În ziua de 18 februarie a.c., o patrulă formată din agent de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Leordeni și jandarm argeșean, aflați în exercitarea atribuțiunilor de serviciu, au depistat în trafic un bărbat de 42 de ani, din Ștefănești, care conducea un autoturism pe raza localității Teiu, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care cel în cauză a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitoare a permisului de conducere, fără drept de circulație.

Ulterior, agentul de poliție a primit mesaje de amenințare de la bărbatul în cauză.

Ca urmare a acestui aspect, în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj.

În data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au pus în executare un mandat de aducere privind pe bărbatul în cauză, emis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Topoloveni.

În urma cercetărilor efectuate de procurorul de caz, împreună cu organele de cercetare penală din cadrul poliției, după administrarea probatoriului, bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 24 februarie, să fie dispuse măsuri preventive.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: ejuridic.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3