New Profesional Consult 930 x 122

Atractie

Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

Incredibil! Ce s-a descoperit în lacul din Ștrand va atrage piteștenii ca un magnet

Citiți și: Schimbare uriașă în concediul de creștere copil! Ce trebuie să știe părinții

În zilele caniculare pe care le trăim, mulți piteșteni se refugiază în zonele umbroase.

Două locuri preferate pentru relaxare sunt pădurea Trivale și Parcul Ștrand.

Citiți și: Când intră elevii în vacanța de toamnă

Surpriză!

Așa s-a întâmplat și ieri. Era încă dimineață când mai multe familii cu copii mai mari și mai mici au venit în Ștrand. Nu bănuiau de ce surpriză vor avea parte.

Apa a clipocit…

În joacă, unul dintre copii a arucat un covrigel în apă. Pesemne fără o inteție anume. După doar câteva clipe, s-a auzit clipocitul apei. Băiețelul a văzut uimit că apa se agită și parcă e cineva sub oglinda ei.

…”monstrul” s-a ivit!

Din străfundul lacului a apărut o…arătare! Copilașul s-a speriat. Nu știa ce făptură „înfiorătoare” poate fi în apă. „Arătarea” s-a îndreptat spre covrigul aruncat de băiat.

Zâmbete

Alertată, bunica băiețelului a venit îndată la marginea lacului. Femeia a deslușit ce anume se află în apă. Râzând i-a explicat prichindelului că e vorba despre o …broască țestoasă!

Căutată din priviri

Se-nțelege, din momentul acela, broasca a fost senzația parcului. Vestea că în lac există o broască țestoasă s-a răspândit cu iuțeala fulgerului. Tot mai mulți copii o caută din priviri. Dar și pensionarii care-și fac veacul pe bănci.

Vedeta

Nu se știe exact povestea micii „vedete” a Parcului Ștrand. Cine, cum și de ce a adus-o aici? Astăzi țestoasa a reapărut pentru câteva minute.

Cât pentru o sesiune foto/video. Drăgălașa broască având dimensiunile aproximative ale unei pâini, și-a etalat carcasa a apoi s-a făcut nevăzută.

 

 

Sunt două? Trei?

După cum afirmă unul dintre agenții de pază din parc, nu ar fi vortba despre o singură broască. Ci mai multe. Două sau trei!

Cea mai plauzibilă variantă este aceea că au fost aduse de persoane private. În urmă cu câțiva ani apăruse o modă.

Broscuțele țestoase erau noile „animale de companie”, în locul câinilor și pisicilor. Probabil oamenii s-au plictisit de ele și au preferat să le aducă în Ștrand.

Atracție

Astăzi mulți copii au venit în Ștrand de dragul țestoasei. Și alții vor continua să își îndrepte pașii spre lac alături de părinți și bunici, în așteptarea momentului în care broasca va binevoi să se arate.

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Donaris 570×90