EcoMoto 930×122

consiliul judetean

INCREDIBIL! PUTEREA ŞI OPOZIŢIA AU ÎNĂLŢAT ODE PENTRU NICOLESCU! TECĂU, ALES PREŞEDINTE INTERIMAR!

În urmă cu puţin timp a început şedinţa Consiliului Judeţean Argeș în care vor fi delegate atribuţiile de preşedinte ale lui Constantin Nicolescu pentru vicepreşedintele Florin Tecău (PSD), singurul candidat înscris în cursă. La şedinţă participă şi Nicolescu, cel căruia luni i-a încetat mandatul ca urmare a unui conflict de interese.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Constantin Nicolescu le-a mulţumit tuturor pentru colaborare, le-a oferit zambile doamnelor din CJ cu ocazia zilei de 1 Martie, după care a salutat personal fiecare consilier în parte, fiind aplaudat în picioare de toată lumea prezentă în sală. Mai mulţi consilieri judeţeni, atât de la putere, cât şi de la opoziţie, au ţinut morţiş să spună câteva cuvinte, adevărate ode la adresa fostului președinte.

„Constantin Nicolescu este un lider al judeţului, a făurit istorie şi caractere în judeţul Argeş. Preşedintele Constantin Nicolescu rămâne preşedintele nostru!”, a spus  Florin Tecău. „Vă cunosc din 1972. Am mari emoţii! Cu bune şi cu rele, dar mai ales cu bune, ne luăm azi la revedere!”, a declarat, la rândul său, Nicuşor Diaconescu, de la PP-DD. „Se spune că nimeni nu e de neînlocuit. Dar dumneavoastră, domnule Nicolescu, sunteţi de neînlocuit! Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am avut şansa de a vă cunoaşte şi de a lucra cu dumneavoastră!”, a afirmat Elena Sandu (PSD).

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

„Aţi fost un portdrapel al evoluţiilor judeţului. Împreună am reuşit să menţinem Argeşul între judeţele importante din ţară!”, a spus și Marian Fulga, de la PP-DD. „Să ne bucurăm de ce a fost frumos, pentru că am învăţat de la dumneavoastră ce înseamnă munca în echipă!”, a spus Dan Manu (PSD). „Vă mulţumim pentru colaborare. Să aveţi o viaţă frumoasă şi cu sănătate!”, a adăugat Dan Bica (PDL).

„Vă mulţumesc pentru colaborare. O să încerc să îl susţin pe colegul meu Florin (n.r. – Tecău) în activitatea sa la conducerea Consiliului. Nu trebuie să provocăm seisme.”, a afirmat Constantin Polexe, vicepreşedinte al Consiliului (PNL). Polexe a anunţat că nu va candida pentru a prelua atribuţiile lui Nicolescu, astfel încât, chiar dacă votul a fost secret, Florin Tecău nu a avut nicio problemă să îi ia locul lui Nicolescu. Tecău a devenit președinte interimar al CJ Argeș cu 28 de voturi pentru și 5 împotrivă. 1 vot a fost declarat nul.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu că nu a fost unanimitate!”, a spus Florin Tecău după vot, mai în glumă, mai în serios. El va asigura interimatul la conducerea Consiliului Judeţean până la organizarea de alegeri anticipate.

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90