NOR CURIER 930X122

bărbat arestat

Incredibil! Un tânăr a vrut să vândă o femeie pe 1.000 de euro!

Un tânăr a fost prins în flagrant de polițiștii din Satu Mare în timp ce voia să vândă o femeie contra sumei de 1.000 de euro.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Potrivit DIICOT, acesta a recrutat-o din Belgia, promițându-i că o va aduce în România la muncă. Ajunși în Satu Mare, bărbatul a exploatat-o sexual pe femeie, până în momentul în care a decis să o vândă.

Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Citiți și: Companii spaniole fraudate (și) de argeșeni! Au furat 2,5 milioane de euro!

DIICOT transmite într-un comunicat de presă:

„La data de 05.04.2023, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea pentru 24 de ore a unui inculpat, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de persoane.

În cauză s-a reținut că, la data de 05.04.2023, inculpatul a fost prins în flagrant, în timp ce intenționa să vândă o persoană vătămată majoră pentru suma de 5.000 de lei.

Cercetările au relevat faptul că inculpatul a recrutat în cursul lunii ianuarie 2023,  pe teritoriul Belgiei,  persoana vătămată, pe care a transferat-o în România, sub pretextul că va desfășura activități de menaj.

Inculpatul a adăpostit persoana vătămată într-o localitate din  județul Satu Mare și a exploatat-o sexual prin obligarea acesteia să presteze servicii sexuale pentru diferite persoane.

Întrucât a considerat că nu poate obține venituri suficiente, a decis să o transfere contra sumei de 1000 de euro, persoana vătămată fiind  indusă în eroare că urmează să fie dusă înapoi în Belgia.

La data de 06.04.2023, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Persoana vătămată a fost plasată într-un centru de ocrotire.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu Serviciul de Combatere a Criminalității  Organizate Satu Mare.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.”

Foto principal: descriptiv/ Sursă: ziarulincomod.ro

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90