EcoMoto 930×122

deces

Înfiorător! Au murit de foame și de sete în propria locuință!

Înfiorător! Au murit de foame și de sete în propria locuință!

Citiți și: Sfârșit tragic! Munții au mai făcut o victimă

Ies la iveală noi detalii privind cazul cutremurător al bătrânei de 92 de ani și al fiului său de 52 găsiți morți în propria locuință din Poiana Lacului. Despre acest subiect ePitești.ro a scris pe larg, detalii AICI

Cauzele morții familiei din Poiana Lacului sunt cutremurătoare. Conform anchetaonline.ro, cei doi ar fi murit pur și simplu de foame și de sete.

Citiți și: Breaking News! Este doliu! A murit unul dintre cei mai valoroși români

Bătrâna avea grijă de fiul său care era imobilizat la pat. Doar că și femeia s-ar fi îmbolnăvit și nu a mai putut să facă nimic.

Amândoi și-au găsit și sfârșitul fără să știe absolut nimeni de ei și fără să mai aibă posibilitatea de a se hrăni sau să bea măcar apă.

Vecinii, rudele și nici reprezentanții Primăriei Poiana Lacului nu au știut despre această situație, iar când s-a aflat a fost mult prea târziu.

Foto: Arhivă/ Descriptiv

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Un comentariu

  • Maria spune:

    Din pacate asemenea cazuri sunt foarte multe!!
    Primarul ,consilierii cei care sunt pentru asistență socială ce fac!?! Nimic!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3