Donaris 930 x 122

Fiu

Argeș. Mamă și fiu morți! S-au găsit banii pentru înmormântare!

Update, ora 12.38: Primarul localității Poiana Lacului declară că bărbatul și femeia nu mai aveau rude. Aceștia vor fi înmormântați de primărie.

Citiți și: Breaking. A murit mama lui Adrian Mutu!

 

Update, ora 11.49: Casa unde cei doi oameni au fost găsiți fără suflare este împânzită de polițiști la acest moment.

Citiți și: Ce s-a întâmplat cu fata de 20 de ani care a dispărut împreună cu fiica de 5 ani

Oamenii legii fac acum cercetări pentru a vedea cu exactitate ce s-a întâmplat acolo și în ce condiții au murit cele două persoane, mamă și fiu.

La fața locului se află și Serviciul de Medicină Legală Argeș.

Potrivit surselor ePitești.ro, bărbatul suferea de o boală în stadiu terminal. În casă, polițiștii au găsit o sumă de bani. Banii ar fi fost strânși pentru înmormântarea bărbatului.

În acest caz nu există suspiciuni de crimă. Cauza probabil a decesului ar fi intoxicația cu monoxid de carbon.

Imagini video de la fața locului

 

Update, ora 10.45, IPJ Argeș transmite:

„În urma informațiilor apărute în spațiul public, privind decesul a două persoane din localitatea Poiana Lacului, Compartimentul Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

La data de 17 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați cu privire la faptul că, într-o gospodărie din localitatea Poiana Lacului, o femeie de 92 de ani și fiul acesteia, de 52 de ani, au fost găsiți decedați în locuință.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Poiana Lacului, dar și un echipaj medical, care au constatat că cele sesizate se confirmă.

Polițiștii de investigații criminale sunt la fața locului pentru efectuarea cercetărilor.

În cauză va fi întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar verificările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.”

Știrea inițială, ora 10.15 – Argeș. Absolut DRAMATIC! Mamă și fiu, morți în casă!

Tragic! În această dimineață, două persoane au fost găsite decedate într-o casă din localitatea Poiana Lacului, sat Gărdinești.

Potrivit primelor informații este vorba despre o femeie în vârstă de aproximativ 92 de ani și un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Aceștia erau mamă și fiu.

Deocamdată nu se cunoaște cauza decesului celor doi.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3