930 x122 grota rece

bataie

Argeș: Halal fiu! Și-a bătut mama și a băgat-o în spital

Scandal la ceas de seară în localitatea Albota. Un bărbat de 45 de ani și-a bătut mama până a băgat-o în spital.

Citiți și: Argeș. Scandalos ce s-a întâmplat la o școală!

La fața locului au intervenit și polițiștii care au fost sesizați prin apel la 112. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Femeia s-a opus emiterii unei ordin de protecție împotriva fiului agresiv.

IPJ Argeș transmite:

Citiți și: Elev anchetat pentru fapte incredibile! Acuzații foarte grave

„În seara zilei de 07 februarie a.c., în jurul orei 21:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 cu privire la faptul că, la o locuință de pe raza localității Albota, un bărbat de 45 de ani și-ar fi agresat mama, care are nevoie de îngrijiri medicale.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Albota, care au preluat apelul, s-au deplasat cu operativitate la locul indicat, identificând atât victima, cât și persoana bănuită de săvârșirea agresiunii.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate medicală, pentru îngrijiri de specialitate. De asemenea, a fost parcursă procedura privind evaluarea situației de risc, în vederea emiterii unui ordin de protecție provizoriu, însă cea în cauză s-a opus emiterii acestuia.

În continuare, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind desfășurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

După administrarea probatoriului, bărbatul de 45 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 08 februarie a.c., să fie prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.”

Foto principal: descrtiptiv

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA