930X122 MAIA

accident

MAȘINĂ RĂSTURNATĂ, MAMĂ ȘI FIICĂ SPERIATE DE MOARTE

Azi după-amiază, în jurul orei 16:50, o șoferiță în vârstă de 37 de ani a fost implicată într-un accident de circulație pe DN 73, pe raza comunei argeșene Mărăcineni, în zona Lukoil, pe sensul de mers către orașul Mioveni.

Citiți și: Argeș. Accident grav, cu victimă, azi-noapte!

Șoferița a pierdut controlul asupra volanului, iar autoturismul s-a răsturnat pe plafon și s-a izbit de un stâlp.

În autoturism se afla și fiica șoferiței. Ambele au reușit să iasă singure din mașină, însă fetița, de 13 ani, a suferit o plagă la mâna stângă și avea amețeli.

Citiți și: Tânăr motociclist rănit grav și dus la spital!

„Întâmplarea a făcut ca un ofițer al ISU Argeș, maiorul Alin Dincă, să fie în trecere și să observe evenimentul. Fără nicio ezitare, a intervenit pentru a-i acorda primul ajutor fetiței.

Acesta a evaluat situația și a bandajat plaga, de aproximativ 5 cm, așteptând ca echipajele pompierilor să ajungă pentru a prelua victima și pentru a asigura măsurile specifice acestui tip de intervenție”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

La fața locului au intervenit un echipaj cu ambulanță SMURD și un altul de pompieri cu o autospecială. Șoferița și fiica ei s-au ales cu o sperietură zdravănă. Din fericire, nu au avut nevoie de spitalizare. (Sursă foto: ISU Argeș)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA