Donaris 930 x 122

copil inecat

O tânără mămică s-a sinucis după ce și-a găsit băiețelul de 5 ani înecat!

O tragedie care a avut loc joi seara, într-o familie din Găeşti, a cutremurat o țară întreagă. Un copil de 5 ani a căzut într-o piscină și s-a înecat.

Citiți și: Nenorocire! Un polițist și-a încheiat socotelile cu viața, în timpul serviciului

Medicii l-au resuscitat minute bune pe băiat, însă din păcate fără niciun rezultat. Totul s-a întâmplat sub privirea îngrozită a mamei sale.

După ce medicii au constatat decesul, femeia de 35 de ani, devastată de durere, a luat-o la fugă pe un câmp din apropierea casei.

Citiți și: Breaking. A murit mama lui Adrian Mutu!

Aceasta a fost căutată timp de 6 ore de oamenii legii și de mai mulți voluntari. Într-un sfârșit, mama copilașului a fost găsită, însă fără suflare.

Femeia a recurs la un gest disperat și și-a luat singură viața.

Criminaliştii au deschis acum o anchetă.

„Singurul copil! Şi l-a dorit din tot sufletul! Vă daţi seama că nu putem s-o condamnăm pe ea, pe mamă! A fost un necaz!

Era viaţa ei! Era copilaşul pe care şi l-a dorit. Şi l-a avut! Şi…Şi tristeţea e mare! ”, a declarat un vecin pentru reporterii observatornews.ro

Sursă: observatornews.ro

Sursă foto principal: adevarul.ro

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3