930 x122 grota rece

copii

Mama eroină a României e din Argeș! Are 20 de copii!

Mama eroină a României e din Argeș! Are 20 de copii!

Citiți și: Val de îmbolnăviri! Afecțiunea care nu „dă semne că se va opri!”

Georgiana Văcaru din comuna argeșeană Stoenești este mama eroină a României, conform Adevărul.ro.

În vârstă de 44 de ani, este femeia din România care are cei mai mulţi copii.

Citiți și: Cantonament cu final nefercit, în Argeș. Mai mulți copii au ajuns la spital

Timp de 20 de ani, ea a rămas însărcinată în fiecare an.

Astfel, a reuşit să-şi întemeieze o familie cu număr record de membri la noi în ţară: are nu mai puţin de 10 fete şi 10 băieţi!

Mama eroină a României e din Argeș! Are 20 de copii!

Familia cu 20 de copii locuieşte într-o casă cu opt camere.

Pentru că spaţiul este prea puţin, părinţii au amenajat pentru copii paturi suprapuse.

Chiar dacă locuinţa pare neîncăpătoare, femeia nu are de gând să se oprească aici. Ea spune că își dorește mai mulți copii pentru că este un lucru minunat care îi aduce bucurie.

Conform medicilor, starea de sănătate a mamei-eroină este fără cusur. Cel mai mare dintre copii este un băiat în vârstă de 25 de ani. Totodată, cinci dintre cei 20 de copii au plecat de acasă, pe propriul drum.

Familia numeroasă se întreține din alocaţiile copiilor și din ceea ce aduce tatăl lor care pleacă la muncă în afara de două ori pe an, primăvara şi toamna, unde strânge bani timp de o lună, două iar apoi se întoarce la familie.

Detalii, AICI – Ea este mama cu cei mai mulţi copii din România. Are 10 fete şi 10 băieţiâ

Foto: Adevărul

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

13 comentarii

  • pcc spune:

    traume psihice pentru copiii astia…

  • Andrei spune:

    Mama fără creier nu eroina. Nu poți sa faci copii pe banda dacă ai ceva in cap.copii ăștia vor fi viitorii pușcăriași și hoti ai țării și voi o face-ți mama eroina. Acești oameni care fac copii mulți fără sa le asigure nimic sunt niște betivi retarzi care trăiesc din ajutor social și alocații. Acești oameni ar trebui pedepsiți. Vai de țara asta plină de analfabeți.

  • Gabi spune:

    Probabil tu ești singur la părinți. De aici limbajul și profunzimea gândirii. Daca ai cunoaște astfel de familii, ți-ar fi rușine să deschizi gura.

  • Daniel spune:

    Nu cred că este cazul să folosim cuvinte jignitoare la adresa părinților și cu atât mai mult la adresa copiilor nevinovați. De fapt se știe că părinții sunt membrii ai cultului creștin penticostal și primesc susținere spirituală și probabil și materială corespunzătoare. Cât despre viitorul „sumbru” al acestor copilași, 5 sunt deja la casele lor cu familii întemeiate, muncesc foarte legal (nu sunt nici pușcăriași și nici hoți) iar statistic membrii cultului creștin penticostal care au ajuns „pușcăriași și hoți”este aproape de zero, indiferent de starea materială sau familială…. EDUCAȚIA FACE DIFERENȚA.

  • Ticu spune:

    Adevărat, mamă eroină !!!
    (Păcat că unii se numesc creștini doar cu mumele).

  • Viorel spune:

    Andrei, eu cunosc aceasta situatie. Esti total in afara situatiei. Daca ai stii ce educati si uniti sunt copiii acestia. Retrage-ti exprimarile. Toate se intorc impotriva ta. Privind spre caracterul acestor copii, cu teama de Dumnezeu, pot spune ca Romania are nevoie. Nu incurajez ferm situatia aceasta, dar sa stii ca acolo unde este un singur copil, acela se apropie de droguri, de prieteni cu caractere nocive, de baruri, este predispus a fi un egoist, ca si multi parlamentari ai nostri, pentruca de mic nu are cu cine socializa, nu are notiunea muncii, a educatiei corespunzatoare. Un psiholog cu experienta iti confirma aceasta. Probabil ca ai cam fost singur la parinti. De aceea ai derapajele acestea. Retrage-ti cuvintele, ca discriminarile te pot arunca unde nu ai dori. Stima. Ti-am spus, FRATESTE.

  • Dandana spune:

    Andrei, fii pe pace, nu vor ajunge puscariasi. sunt mai mari sansele ca un copil crescut rasfatat intr-o familie bogata in care i se asigura totul, sa ajunga un drogat si apoi sa infunde puscariile dupa ce da cu masina peste oameni nevinovați.

  • meh spune:

    Daca aveam educatie sexuala in scoli, nu mai exista aceasta mama “eroina”. Cu siguranta copiii nu au parte de ingrijirea de care au nevoie.

    De asemenea, le-ati publicat locatia si detalii cum ca tatal nu este prezent in marea majoritate a timpului, astfel facandu-i o tinta usoara pentru traficanti si alte persoane care le-ar putea vrea raul. Nu ii ajutati asa, mai mult rau le faceti.

  • C. G. spune:

    Dumnezeu sa binecuvinteze aceasta familie în continuare. Dacă vreodată ar candida vreunul din copiii aceștia la funcțiile de conducere ale tarii, le-aș da toate voturile. Trăind într o familie ca aceasta cu mulți frați și surori, au învățat ce înseamnă responsabilitatea, iubirea față de cel de lângă el, altruismul. Din articolul prezentat reiese ca sunt capabili sa trăiască pe cont propriu muncind cu mâinile lor o munca cinstita chiar dacă au nu mai mult de 25 de ani. Lucrurul acesta este o raritate în generația de tineri care, din păcate, din cauza zilelor și nopților petrecute pe internet și pe telefon,(pentru ca nu au altceva de făcut din moment ce sunt singuri la părinți ) au rămas cu câțiva ai în urma în dezvoltarea lor mintala și comportamentala(dezvoltare care cel mai probabil nu va mai cunoaste ascensiune niciodată ). Și eu sunt tânăr și ma gândesc cu teama la faptul ca” avem nevoie de inteligenta artificiala” pentru ca cea umana este pe cale de dispariție din pricina neuronilor arși în fata ecranelor. Dumnezeu sa binecuvinteze România ca sa fie reprezentata de astfel de familii care mai investesc în adevăratele valori. Asa ne vom păstra țară în gestiunea noastră. Altfel, din cauza deficitului de inteligenta, vom fi nevoiți sa-o vindem în continuare bucata cu bucata la străini ca noua dacă ne merge netul bine ne este de ajuns.
    Draga familie sunteți o „piatra prețioasă rara” pentru lumea de azi. Păcat ca nu mai știm ce înseamnă prețios. Dumnezeu sa aibă grija de voi.

  • Comaneci spune:

    Ne bucuram ca exista la noi în Argeș o astfel de prețioasă și minunata familie care este un exemplu de viata ! Trebuie sa fie apreciați și nu criticați, putini pot sa înțeleagă și sa aprecieze! Noi o binecuvântam aceasta speciala familie și ne bucuram ca autoritățile au pus la loc de cinste aceast extraordinar exemplu pt Tara și pentru întreaga lume(știm sa atâția este în scădere nu numai în tara și în LUME) Dorim sa fie descoperite și alte familii cu copii mulți pentru noua generație care nu doresc sa aibă mai mulți copii, si accepta frica de viitor. Este de apreciat Curajul acestei mămici! Și noi suntem curajoși, și noi avem opt născuți și șapte minori și suntem foarte fericiți și tot din Argeș si sunt foarte bine toți au note foarte bune la primele licee pe județ cu rezultate de excelenta la școală și foarte fericiți ca sunt mai multi!Credem ca unora le este greu sa creadă ca va fi excelent cu mai mulți copii și ca a pași în necunoscut cu Dumnezeul Cel Viu și Adevărat de mana este greu. Sicur cu Dumnezeu demsna totul esre minunat și foarte frumos cu mai mulți copii născuți crescuți și educați în familie. Ne am dori ca autoritățile Argeșene sa acorde sprijin și altor familii cu copii mai mulți. Cunosc familii în Argeș cu 10 și cu 13 si cu 14 si sunt fericite copii realizați. Dumnezeu sa binecuvanteze familiile cu multi copii și aceasta minunata și prețioasă familie despre xare a scris în acest articol. Cu deosebita stima respect și recunoștință familia Comăneci din Pitești.

  • Daniel Filip spune:

    Daniel Dumnezeu sa se andure de toti Amin

  • DINCA IONUT spune:

    Pentru Gabi: Analfabetismul se vede din comentariul tău mai degraba! E un proverb dur, dar adevărat. Începe cam asa: „câinele moare de drum lung și…”. Poți sa iti consulți și părinții care te-au educat.

  • DINCA IONUT spune:

    Pentru Andrei: Analfabetismul se vede din comentariul tău mai degraba! Avem un proverb romanesc dur, dar adevărat. Începe cam asa: „câinele moare de drum lung și…”. Te las sa descoperi singur continuarea. Poți sa iti consulți și părinții care te-au educat.

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3