930 x122 grota rece

primaria pitesti

Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

Citiți și: Taxe și impozite mai mari de anul viitor. Cine este afectat

Programul centrelor de încasări impozite și taxe locale se modifică.

În intervalul joi, 22 februarie – luni, 26 februarie, are loc transferarea echipamentelor de comunicații și a rețelelor de date, parte a procesului de mutare a compartimentelor Primăriei Municipiului Pitești în noua locație.

Citiți și: A început Simfonia Lalelelor! Live totul pe ePitești!

Detalii, AICI. 

În această perioadă, nu va putea fi efectuat fluxul normal al activităților și al documentelor, cu excepția situațiilor urgente, anunță municipalitatea.

Iată ce transmite municipalitatea:

..În intervalul menționat, nu vor funcționa nici activitățile de încasare impozite și taxe locale, amenzi (depunere declarații fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, depunere declarații scoatere din evidența fiscală a mijloacelor de transport ca urmare a înstrăinării, depunerea altor cereri, adrese, solicitări etc.) la niciun centru de încasări/declarare, dar nici în sistem online.

Programul cu publicul – încasări impozite și taxe locale / amenzi, depunere declarații fiscale, eliberare certificate de atestare fiscală, depunere declarații scoatere din evidența fiscală a mijloacelor de transport ca urmare a înstrăinării, depunerea altor cereri, adrese, solicitări etc. – se va desfășura, în data de 22 februarie 2024, între orele 08:00 și 13:00, la unitățile de încasare/primire declarații fiscale:

  • Centrul de încasări situat în strada Victoriei, bl. 89, sc. C, parter;

  • Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, nr. 81, bl. G1, parter;

  • Centrul de încasări situat în bulevardul Republicii, bl. 214, parter (zona Gară Sud);

  • Centrul de încasări situat în bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară Găvana II-III );

  • Centrul de încasări situat în strada Bradului [lângă Şcoala Gimnazială Negru Vodă, (Școala nr. 12), cartier Trivale];

  • Centrul de încasări situat în bulevardul Eroilor nr. 49 – în sediul Judecătoriei Piteşti (doar pentru taxe judiciare de timbru);

  • Centrul primire declarații fiscale – persoane fizice – situat în bulevardul Republicii, nr. 81, bl. G1, parter (intrarea prin pasaj).”, se arată în comunicat.

Informare oficială de la Primărie! Anunț deosebit de important despre taxe și impozite

Persoanele fizice și persoanele juridice pot achita impozitele și taxele locale, amenzi prin ordin de plată sau mandat poștal.

Trebuie specificat beneficiarul, MUNICIPIUL PITEȘTI, codul de identificare fiscală: 4317967 și banca unde este deschis contul beneficiarului: TREZORERIA PITEȘTI.

Totodată, la detalii plată, se va completa CNP și/sau CUI și ce reprezintă plata (impozit pe clădiri, impozit pe mijloacele de transport, amendă sau altele).

Lista codurilor IBAN, completă, se poate consulta la această adresă.

Foto: Descriptiv

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90