New Profesional Consult 930 x 122

infractor

Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Infractor periculos atacă în Pitești! Multiple acuzații grave

Un bărbat de 36 de ani, din Ștefănești se află în arestul preventiv după săvârșirea unor multiple infracțiuni.

Citiți și: Exclusiv. Detalii neștiute despre tânărul drogat! Acum s-a aflat

Infractor periculos în Pitești! Polițist atacat cu pietre

Acestuia i se aduc multiple acuzații grave, fiind acuzat de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și de înjunghierea unui alt bărbat într-o parcare din oraș.

,,Din cercetări s-a stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 decembrie a.c., în timp ce se afla într-o parcare din centrul municipiului Pitești, un bărbat necunoscut, identificat în urma cercetărilor ca fiind bărbatul de 36 de ani, având domiciliul în Ștefănești, ar fi agresat fizic un alt bărbat, înțepându-l cu un obiect ascuțit în zona toracelui.”, precizează Poliția Argeș.

Bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, de către polițiștii Secției 1 Poliție Pitești, iar în ziua de 28 decembrie, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua următoare, de 29 decembrie, bărbatul a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

,,Ulterior a fost dispusă reunirea cu un alt dosar penal, aflat în urmărirea proprie a Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, față de același bărbat, constând în aceea că, în ziua de 21 septembrie 2023, în timp ce se afla pe raza municipiului Pitești, cel în cauză ar fi aruncat cu o piatră într-un autoturism aflat în trafic pe bld. I.C. Brătianu, ar fi amenințat cu acte violență și ar fi aruncat cu pietre în și spre un agent de poliție locală aflat în timpul serviciului, și s-ar fi culcat pe una dintre benzile acestei artere rutiere, perturbând circulația, tulburând astfel ordinea și liniștea publică.”, potrivit Inspectoratului de Poliție.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto: Arhivă/Descriptiv

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90