NOR CURIER 930X122

misiune de salvare

    Îngeri în uniformă: Misiune contra cronometru pentru salvarea micuței Bela

    Îngeri în uniformă: Misiune contra cronometru pentru salvarea micuței Bela

    Citiți și: Motănel salvat de pompieri după ce a stat 24 de ore blocat într-un copac

    Misiune specială pentru pompierii argeșeni. În după-amiaza zilei de  duminică, un apel la numărul unic de urgență i-a mobilizat pe pompierii de la Detașamentul Pitești. Aceștia au acționat în comuna Mărăcineni, pentru salvarea unei cățelușe care căzuse într-o fântână.

    Familia Belei tocmai sosise de la serviciu când a sesizat lipsa cățelușei. De fiecare dată, patrupedul îi întâmpina când veneau acasă, însă nu și de această dată.

    Stăpânii au început imediat să o caute, moment în care au auzit-o lătrând. Aceștia au mers după sunet și au ajuns la puțul din curtea gospodăriei, unde Bela a căzut, după ce capacul din lemn s-a rupt.

    În scurt timp a ajuns și echipajul de pompieri, care a constat că patrupedul se afla la aproximativ 3 metri adâncime, pe capacul care plutea.

    După evaluarea situației, s-a luat decizia ca unul dintre salvatori să coboare pe o scară în fântână.

    ISU Argeș transmite:

    „Cel care a coborât este Cosmin, unul dintre colegii noștri. Acesta a reușit s-o prindă pe micuță și să o aducă în siguranță la suprafață.

    Bucuria salvării unei vieți, nu știm s-o descriem la fel de bine cum o fac imaginile, așa că, vă lăsăm mai jos o fotografie de la intervenție.”

     

    [555x222px]KV_WinterSale_epitesti

    Comentarii

    2 comentarii

    Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

    New Profesional Consult 570×90