NOR CURIER 930X122

permis auto suspendat

ÎNREGISTRAT DE RADAR CU MAI MULT DE DUBLUL VITEZEI LEGALE. ALȚI 16 ȘOFERI, LĂSAȚI FĂRĂ PERMIS

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Citiți și: Argeș: Șoferiță grăbită tare: Circula cu 85 km/h mai mult decât limita legală

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 114 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 35.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 17 permise de conducere și au fost retrase 7 certificate de înmatriculare.

Circula cu viteză excesivă

Citiți și: Viteză halucinantă! A depășit limita legală cu peste 100 de km/h

În ziua de 14 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Formaţiunii Rutiere Topoloveni au depistat un bărbat de 32 de ani, din Bogaţi, care conducea un autoturism pe DN7, pe raza localităţii Leordeni, fiind înregistrat de aparatul RADAR cu 120 km/h.

Bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1.305 lei, iar permisul de conducere al celui în cauză a fost reţinut în vederea suspendării dreptului de a conduce pentru 90 de zile.

Foto descriptiv: Poliția Română

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3