Donaris 930 x 122

dinu

INSTALAŢIE DE SONORIZARE PENTRU SUSŢINEREA COMISARULUI ŞEF DĂNUŢ DINU

Circa 30 de persoane s-au adunat şi astăzi, pentru a treia duminică la rând, în Piaţa „Vasile Milea” din Piteşti pentru a protesta faţă de destituirea lui Dănuţ Dinu din funcţia de purtător de cuvânt al Poliţiei Argeş.

Citiți și: Accident frontal grav, lângă Pitești, acum! Intervenție de urgență!

În ciuda zăpezii abundente, protestatarii au adus cu ei, pentru prima dată, şi o instalaţie de sonorizare, la care au rulat diverse mesaje şi cântece. Oamenii îl susţin pe Dinu, pe care îl vor repus în drepturi, militând pentru libertatea de exprimare.

Dănuţ Dinu a fost înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt după ce a postat pe pagina sa de Facebook un comentariu cu privire la neregulile din piaţa agroalimentară Ceair. El este acum cercetat în cadrul comisiei de disciplină a Poliţiei, considerându-se că a încălcat regulamentele interne pentru care a semnat la încadrarea în instituție şi în funcţia de purtător de cuvânt.

Citiți și: Polițiștii amenință! Ce îi nemulțumește

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3