930 x122 grota rece

angajare

Instituție importantă din Argeș angajează!

Instituție importantă din Argeș angajează!

Citiți și: Sute de joburi disponibile! Se deschide o fabrică gigant

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea din Pitești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de Hidrolog la Biroul Hidrologie Pitești – Serviciul Prognoză Bazinală Hidrologie și Hidrogeologie din cadrul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

Activitatea profesională a hidrologului se va desfășura la Biroul Hidrologie Pitești Serviciul Prognoză Bazinală Hidrologie și Hidrogeologie din localitatea Ștefănești, strada Valea Mare – Enculești nr. 11, județul Argeș..

Citiți și: Argeș. Instituție publică importantă angajează!

Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare

18 mai 2023, ora 16.00, este termenul limită de depunere a dosarelor de concurs

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, Pitești, Calea Câmpulung nr. 6-8, Piteşti, telefon 0248.223.449, interior 215.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3