Eurial 930 x 122

angajare

Instituție importantă din Argeș angajează!

Instituție importantă din Argeș angajează!

Citiți și: Locuri de muncă vacante. Salarii de mii de euro!

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea din Pitești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale, de execuție, vacante, de Hidrolog la Biroul Hidrologie Pitești – Serviciul Prognoză Bazinală Hidrologie și Hidrogeologie din cadrul Administrației Bazinale de Apă Argeș-Vedea.

Activitatea profesională a hidrologului se va desfășura la Biroul Hidrologie Pitești Serviciul Prognoză Bazinală Hidrologie și Hidrogeologie din localitatea Ștefănești, strada Valea Mare – Enculești nr. 11, județul Argeș..

Citiți și: Pitești: Spitalul Județean de Urgență angajează!

Poate ocupa un post vacant sau temporar vacant persoana care îndeplinește condițiile prevăzute de Legea nr. 53/2003 — Codul muncii, republicată, cu modificările și completările ulterioare, și cerințele specifice prevăzute la art. 542 alin. (1) și (2) din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 privind Codul administrativ, cu modificările și completările ulterioare

18 mai 2023, ora 16.00, este termenul limită de depunere a dosarelor de concurs

Relații suplimentare detaliate privind atribuțiile postului, bibliografia și conținutul dosarului de concurs, vor fi puse la dispoziție, în zilele lucrătoare, pe site-ul instituției și/sau la sediul instituției angajatoare:

Administrația Națională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Argeş-Vedea, Pitești, Calea Câmpulung nr. 6-8, Piteşti, telefon 0248.223.449, interior 215.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti
570 X 90 POSADA 3